Hogyan kezeljem ezt?
Már írtam ki kérdést öcsémről, aki huszonéves, ismerős által kapott melóból egész jól keres, otthon lakik, semmi pénzt nem ad bele a rezsibe, elvárja, hogy kaját kapjon, főzzenekv rá, egy krva bevásárlást nem csinál meg anyukámnak-aki egyedül él vele.
Azt hittem fog változni a helyzet, de most nagyon kikészültem.
Karácsonyra hazajöttem, és amit tesóm leművelt...semmi nem jó volt neki, nyavajgott, hogy nincsen itthon szörp, de ő nem ment volna ki érte a boltba. Ebéd, vacsora után eltűnt a szobájában anyum laptopjával és ott gubbaszt azóta is.
És most este jött a hideg zuhany: SEMMIT NEM VETT ANYUMNAK karácsonyra-az hogy nekem nem szokott azt megszoktam.
Amikor rászóltam, hogy ez azért nagyon durva, flegmán leintett, majd vesz valamikor.
Az a rossz az egészben, hogy megérzi anyum mikor kezd el ideges lenni, és akkor megint benyájaskodja magát, kedvesen beszél...egészen addig míg nem szólnak rá valamiért. Eljutottam odáig, hogy undorodom tőle.
Félek, hogy mi lesz a jövőben, amikor anyukánk öreg lesz,
a kertes házzal mi lesz, stb. elnézést, ha sok lett, de nagyon fel vagyok dúlva, egyszerűen nem hiszem el,
hogy előző nap sörre futja, de egy kis ajándékra nem!
mintha nem lennének érzései. Mit tegyek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
ebben igazad van, csak az a baj, hogy testvérem pl. anyák napján sem köszöntötte fel, és akkor már éreztette azt, hogy hát kisfiam, azért egy virág jól esett volna. Meg soha nem ajánlja fel, hogy segítsen neki, és pl. ha idősebb lesz anyukánk, valószínűleg nem fog törődni vele.
Féltem, hogy össze fog törni emiatt.
Amúgy köszi a válaszodat, kicsit lenyugodtam.
Az öcséd egy pszichopata. Komolyan.
Az ilyenek addig kedveskednek, amíg érdekükben áll.
Az a gáz, hogy anyud tudja ezt valószínűleg. Csak egyszerűen nem meri elküldeni a francba.
Már elbeszélgettem vele párszor. nem hat sajnos.
Volt olyan, hogy kiabáltam vele, az sem használ.
Nem érdekli semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!