A Lakatos vezetéknevű embereknek mindenképpen van/volt a családjában egy c*gány?
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 22:46
22/25 anonim válasza:
Jó a kérdés : szerintem nem feltétlenül.
Pl: Gyerek kérdi az apját Idesapám a lákátos az cigány niv.
Az ... Bizony az fiam
Dejó ,hogy minket Kolompárnak hínak .
23/25 anonim válasza:
Nekem nem
Üdv: Lakatos Lájonel Hozéármándó
24/25 juditmolnar válasza:
Úgy tudom a Magyarok,szivesen választottak olyan neveket ami aszakmájuk volt pl. Kádár Szabó stb...Nem hiszem, hogy a Lakatos,csak C-re jellemző. Régi térképen létezett Oláhország.Azt gondolom a mai Románia területe különben a háború után sok ember nevet változtatott mert féltek. Felesleges elitélni embereket a nevük alapján A sok Nagy, Kis családnév sem igazi, legalábbis a többség.
25/25 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Mit jelent az, hogy 'igazi'? Abból kiindulva, hogy egyszer mindenkinek az őse magkapta... tehát aki kedd délután 14:30-kor megkapta a Kiss nevet, az még igazi, de aki már 14:37-kor, az már nem?! Vagy hogy kell ezt érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!