A Lakatos vezetéknevű embereknek mindenképpen van/volt a családjában egy c*gány?
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 22:46
4/25 anonim válasza:
Nem az !!!!
Nagyanyám Lakatos volt, de semmi közöma cigányokhoz, és ezt ki is kérem magamnak !
Fehér volt, anyám is fehér, az összes gyereke fehér, én is az vagyok, egy csepp cigányos vonás nincs bennem.
Ennyi erővel az összes Oláh is az, nem ?
5/25 anonim válasza:
Igen, valahol az összes Oláh is az.
6/25 A kérdező kommentje:
Nem kell felkapni egyből a vizet, csak egy kérdés volt. bár odatehettem volna azt is, hogy nem bántásból és nem kötözködésből kérdezem...
2011. dec. 21. 23:07
7/25 anonim válasza:
"igen!!!! mindegyik az"
Nem megerőltető ekkora marhaságot írni?
8/25 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Van olyan osztálytársam aki Lakatos és a szülei hófehérek, meg ugye ő is.
9/25 anonim válasza:
marhaság. arról még senki nem hallott, hgoy régen foglalkozás szerint (is) alakult ki a vezetéknév? kétlem, hgoy az összes lakatos foglalkozású cigány lett volna. az Oláh is elég gyakori név, mondjuk, akit ismerek, az elég sötét:) tudtommal nem cigány. de hülyeség, hogy ha x. a neved, akkor biztos volt a családban az.
10/25 anonim válasza:
Az hogy valaki nem néz ki cigánynak még nem jelenti azt, hogy akitől eredetileg a családba került a név, még valamikor réges-régen, az nem volt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!