Van még hozzám hasonló vezetéknevű ember az országban?
Figyelt kérdés
Hill a vezetéknevem.2010. dec. 18. 17:39
2/18 anonim válasza:
A google kapásból kidobott egy dr. Hill István nevű állatorvost.
3/18 A kérdező kommentje:
Akkor nemsokan vagyunk..de legalább az a jó,hogy egy ,közös őstől származunk,aki Angliából jött hogy segítsen a Lánchíd megépítésében! :D
2010. dec. 18. 19:04
4/18 anonim válasza:
Ebben ne legyél olyan biztos! A 19. században az arisztokrácia körében divat volt angol származású nevelőt vagy házitanítót fogadni a gyerekek mellé. Lehetett köztük is az ősöd. :)
5/18 A kérdező kommentje:
Neem,nagymamám mondta (szeptemberben múlt el 90 éves) hogy az ősöm mérnökként jött Magyarországra.
2010. dec. 18. 19:56
6/18 anonim válasza:
radixforum.hu, itt mindenféle vezetéknév megtalálható, és ezen keresztül elég jól lehet keresni rokonságot...
7/18 anonim válasza:
Én azthittem hogy egy bizonyos hegyről származok,aztán kiderült, hogy igazából B*zi xy lennék, csak apa apukája azt mondta, ha születik egy fia, akkor megváltoztatja.:D
Ja és, az előbb normálisan leírtam azt a bizonyos nevet, de fentakadt a trágárszűrőn. xDDDDDDDDD
8/18 anonim válasza:
Terence Hill, ha éppen itt nyaral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!