A szüleitek hány évesek voltak amikor Te születtél?
Figyelt kérdés
Azért szeretném tudni,mert az én szüleimet sokan bántották amiért fiatalon vállaltak engem.Apa 20, Anya 19 volt amikor engem szült.Tanulás mellett is "normálisan" neveltek.Soha nem is utaltak rá hogy megbánták volna amiért ilyen hamar jöttem.Nagyon büszke vagyok arra hogy még mindig fiatalok a szüleim.:))2011. dec. 16. 21:28
41/54 anonim válasza:
Anya 26,apa 33, de én 3. vagyok.
42/54 anonim válasza:
Anyu 24, apu 28 volt, van egy 2 évvel idősebb bátyám.
37/N
44/54 anonim válasza:
Anyu: 29
Apu: 30
Harmadik vagyok,és egyben a legkisebb is :) 4éves voltam mikor elváltak azóta édesapámnak van egy felesége illetve édesanyámnak egy élettársa :)) 14/L
45/54 anonim válasza:
Mindketten 21 évesek voltak,öcsémet 27évesen vállalták.
6 éves koromban elváltak,azóta apám részéről van egy féltestvérem,de nem ismerem.
47/54 anonim válasza:
Anya:19,5
Apa:26,születésnapom után 12nappal töltötte a 27.et.
Első gyerek vagyok,32éves és még kettő testvérem van. 28 és 23 évesek.
Novemberben lettek volna 33éves házasok,de apa 2004ben meghalt.
48/54 anonim válasza:
Anyukám: 22,apukám 27. 1gyerek voltam,vagyis anyu előttem volt terhes,de elvetélt:(
Én 21 évesen szültem,párom akkor volt 26. Most 1,5 éves a kisfiunk.E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!