A szüleitek hány évesek voltak amikor Te születtél?
Figyelt kérdés
Azért szeretném tudni,mert az én szüleimet sokan bántották amiért fiatalon vállaltak engem.Apa 20, Anya 19 volt amikor engem szült.Tanulás mellett is "normálisan" neveltek.Soha nem is utaltak rá hogy megbánták volna amiért ilyen hamar jöttem.Nagyon büszke vagyok arra hogy még mindig fiatalok a szüleim.:))2011. dec. 16. 21:28
32/54 anonim válasza:
Köszönöm :) nagyon rendes vagy!
Egyébként én egy nappal sem érzem magam idősebbnek 25-nél :)
Nagyon jó apának lenni! Imádom a kislányomat, és a feleségemet!
33/54 anonim válasza:
:)
Örülök, hogy ebben a negatív világban ilyet is olvasok :) Mindig ráérzek kit kell megszólítanom, hogy mosolyogjak :)
35/54 anonim válasza:
Anyukám 35, apukám 36 éves volt. Második gyerek vagyok, a bátyám 8 évvel idősebb.
37/54 anonim válasza:
Anyukám 22 apukám 28. Van egy 3,5 évvel idősebb nővérem.
39/54 anonim válasza:
Anyu: 26
Apu: 30
(anyunak még voltak gyerekei, akiket 18-19-20 évesen szült, apámnak csak én vagyok)
22/L
40/54 anonim válasza:
Anya 32, apu 35 volt,mindkettőjüknek első gyereke,és első házasság,azóta is tart. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!