A szüleitek hány évesek voltak amikor Te születtél?
Mind a ketten 36 évesek voltak, mikor megszülettem.
Mind a kettőjüknek 2. házassága, de mégis első és egyetlen gyermekük.
Az az igazság, hogy köztem és a szüleim közt mindig is volt egy generációs szakadék. Valahogy ritkán értettünk szót, sok mindent nem tudtam velük megbeszélni, ráadásul nem volt testvérem, így sokszor nagyon magányosnak éreztem magas.
Természetesen ennek ellenére nagyon szeretem őket, de a gyerekkoromból kiindulva, én mindig is fiatal szülő szerettem volna lenni!
35/f
Utolsó! És az is vagy?:)
Csak a kíváncsiságom hajt :)
22/N
Hát :) Nem sajnos :)))
Most 4 hónapos a kisbabánk, de a feleségem nagyon fiatal :) Én pedig hozzá fiatalodom huszonévessé :P
Egyébként, szerintem nem csak az lehetett a gond, hogy a szüleim később vállaltak be, hanem az is, hogy más korban nőttek fel, és ráadásul nagyon konzervatívak. Hogy is mondjam, nem fiatalosak..soha nem is voltak azok.
Nem tudom ezt sajnos jobban elmondani :)
Értem mire célzol :)
Gratulálok a gyerekhez :) Nyugi az nem gond,ha az apa idősebb, bár ez olyan csúnya szó egy férfire, hogy idősebb, bár szebbet én sem tudok :)
Meglátod milyen fasza szülők lesztek :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!