Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Milyen származású lehetek?

Milyen származású lehetek?

Figyelt kérdés
Szerintem német, de nem vagyok biztos benne. A szüleimet kérdeztem róla, és azt mondták hogy magyar származásúak, pedig a nevük nem az. Családfám: Apai nagyapám: Schönnerheim Ákos, nagymamám: Edelstein Angéla. Anyai nagyapám: Magyar Béla, nagymamám: Havas Ilona. Nem vagyunk vallásosak. 12/F
2011. nov. 27. 18:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
95%
zsidó származású vagy.
2011. nov. 27. 18:50
 12/34 A kérdező kommentje:

"te bizony zsidó vagy"

Nem értem, minek zsidózni. Ők is ugyanolyan emberek, mint mások. Ha egy magyar lop nem emelik ki, de ha egy roma, azt már rögtön kiemelik. Ha egy üzletember magyar akkor nem, de ha zsidó vallású, akkor már rögtön elkülönítik. Ez a ronda rasszista felfogás. Mellesleg Albert Einstein német volt, római katolikus, nem zsidó vallású. Válaszok jöhetnek!

2011. nov. 27. 18:51
 13/34 anonim ***** válasza:
97%
szerintem itt senki nem volt rasszista. te tettel fel a kérdést. zsidó származású vagy.
2011. nov. 27. 19:08
 14/34 anonim ***** válasza:
95%
Nem zsidózik itt senki.Egyszerűen tény, hogy apai ágon a nagyszüleid zsidók voltak.ennyi.Anyai ágon magyarok.te magyar vagy , magyarnak születtél. A név csak egy dolog.Magyarországon sok sváb,német eredetű név van.
2011. nov. 27. 19:09
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Mi a keresztneved?
2011. nov. 27. 19:22
 16/34 anonim ***** válasza:
96%

Cicabogár, miért vagy mérges? Itt senki nem zsidózik, egyszerűen leírta, hogy zsidó vagy. Nem kell minden apró ártatlan kijelentést rasszizmusnak titulálni.

De szerintem emögött az van, hogy nehezen fogadod el a származásod. Igazam van? :)

Ne aggódj, a normális emberek nem utálják a zsidókat, a többit meg kakáld le.

És igen. Nagy valószínűséggel zsidó vagy. :)

2011. nov. 27. 19:25
 17/34 A kérdező kommentje:
Ádám a keresztnevem, de honnan állítják egyes válaszadók, hogy zsidó vagyok... Ráadásul határozottan. Nem tudom, hogy esne Nektek, hogyha esetleg zsidó vallásúak lennétek, és ezzel gúnyolnak...
2011. nov. 27. 19:32
 18/34 anonim ***** válasza:
96%

"de honnan állítják egyes válaszadók, hogy zsidó vagyok."

Mert zsidó neveket soroltál fel! ennyire le legyél már gyökér...

2011. nov. 27. 19:35
 19/34 anonim ***** válasza:
97%
Jaj, gyerek állítsd már le magad! Senki nem gúnyol, de ezentúl esküszöm, hogy gúnyolni foglak! A zsidóság pedig nem csak egy vallás, hanem egy nép!
2011. nov. 27. 19:36
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Edelstein, Schönnerheim oda vissza zsidó nevek.

Wagner, Sacker, Baumhoffer, Hoffmann ezek a sváb nevek.

2011. nov. 27. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!