Amikor hazajöttem láttam Anyukám a facebook oldalamat nézte, miért tehette?
Nem biztos, én is annyi leszek... Én anyukám simán nyomja a FB-ot, sőt még anyósom is, aki közel 60 éves.
Hogy miért nézte? Hát őszintén szólva fogalmam sincs.
Nálunk ez jó régóta alap, hogy nem turkálunk egymás magánügyeibe.
Mindamellett, hogy nálunk max. véletlen lehetne a dolog, mert nem lakom már otthon.. Anyósom pedig pont tegnap mesélte, hogy náluk véletlenül bejelentkezve maradt a fiókom és pár napja az enyémmel lépett be, beletelt egy kis időbe, amíg észrevette, hogy nem az övével van bejelentkezve...
Ez nem lehet esetleg nálatok?
"dec 8-án 31 és fél leszek!"
Hehe... Ne haragudj, kérdező, de csak nagyon fiatal gyerekek szokták számon tartani a fél éveket, a harmincasok már csak az egész éveket számolják :-)))
Egyébként miért nem kérdezed meg anyukádat, hogy miért nézte? És miért ne nézhette volna?
''dec 8-án 31 és fél leszek!''
Te nem jártál a BME-re, ugye?:)
Nem lehet, hogy ez a kérdés egy kicsit kamu?:)
Banomisen,
"Hehe... Ne haragudj, kérdező, de csak nagyon fiatal gyerekek szokták számon tartani a fél éveket, a harmincasok már csak az egész éveket számolják :-))) "
Kerdezo valasz cinikus volt arra hogy egy valaszolo nem tudta tul tenni magat a kerdezo koran.
Na de miert is ne tarthatna barki, barmilyen szinten szamon szuletesi napjat?
13:42
Oz, én csípem a fejed, de inkább a kérdezőnek válaszolj, minthogy velem kötözködsz. A válaszaidat szeretem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!