Másodunokatestvérrel mekkora lehet az esélye, hogy ütik a génjeink egymást?
Szóval ez egy bonyolult családi helyzet.VAn egy unokatestvérem,aki a nagymamám féltestvérének az unokája.VAgyis 2 u.testvérem.Eddig nem nagyon szoktunk találkozni,aztán most ott tartunk hogy egyre többet de nem családi szeretetből.Azt hiszem kezdem szeretni,ő is engem és nem tudom hogyan verjem ki a fejemből,hiszen rokonok vagyunk.
Mekkora lehet az esélye ,hogy ütik a génjeink egymást???
sajnos a szüleit senki nem tudja megválogatni....ha veled ilyet tettek volna a szüleid te se tudnál semmit tenni csak elfogadni
Amúgy meg azért tettem fel a kérdést mert kíváncsi vagyok hogyan társadalom hogyan áll a mi helyzetünkhöz...úgy látszik még mindig vannak iszonyat konzervatív emberek.elfogadom a negatív hozzáállást mert nap mint nap ezzel találkozok ahogy egyre több ember tudja meg.Csak a feltálalás nem mindegy.És szomorú hogy a családunk miatt kell "menekülnünk" vagy messze innen az országba vagy külföldre.
Nem azt mondom, hogy nem kell figyelembe venni a rokonságot. Az ember szeresse a rokonságát, de ne így tekintsen rájuk, mint potenciális partnerekre! az ismert okok miatt.
Eleve azon kívül keressen társat!
Nekem is volt olyan 2.unokatesóm, aki nagyon tetszett, de valahogy azért mégiscsak elkerültem és ez így is van rendjén!
De vannak már kialakult esetek, mint pl. a kérdezőé, amikor már nem olyan egyszerű az elkerülés, és lehet, hogy kivételt kell tenni.
Te jó ég.
Hát nem olvastam végig az egészet, de komolyan megteszem, mert érdekes, hát...
Nos. Az biztos hogy saját gyereket ne vállaljatok, bár azt mintha még láttam volna, hogy nem is tervezed.
Az hogy neked ő tetszik, sztem rendben van. 22 évig nem ismerted, olyan mint egy idegen, nem olyan szálak fűznek hozzá, mint a testvéreidhez, unokatestvéreidhez.
Meg írtak valami ilyesmit, hogy minek kérdezel, ha nem bírod a kritikát, ez is hülyeség, mert végül is téged csak az érdekelt, h gázos-e így a saját gyerek, és ím itt a válasz, igen, az hogy te kit szeretsz innentől a te döntésed, senkinek nincs joga beleszólni, és ezt inkább a hős-harcos genetikus palántáknak írom, mint neked, asszem sejted :P
Egyszóval, ne foglalkozz ezekkel, még a gyermek vállalása is a te döntésed lenne, de az talán tényleg neked is nyugodtabb, ha felejtő, mintha végig izgulnád az egész terhességet, hogy milyen lesz.
De ami a leginkább a te döntésed, hogy kivel osztod meg az ágyad, vagy az egész életedet, a nagyokosok meg had károgjanak :D
Most olvasom, hogy az is érdekelt, hogy áll a világ ehhez, hát így.
De ki mondta hogy ezt hangoztatni kell? :)
Nem kell elmondanotok senkinek, és nem is piszkál senki, sokkal nyugodtabb. Leszámítva a családot, akik már sajn úgyis tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!