Szerintetek túlreagáltam vagy igazam volt?
Igazad volt, bár egy tányér és kanál esetében nem kéne lekiabálni. Tényleg bunkóság volt a részéről, hogy a férjed rászólt, és nem hagyta abba. Én megmondtam volna neki, hogy melyik fiókot húzza ki, melyik szekrényajtót nyissa ki, ha tányért+kanalat akar találni, és kész.
Ha a személyes dolgaitok között is turkált, akkor a lekiabálás is jogos volt.
Én már azt nem értem, hogy a férjed miért nem engedte a saját édesanyjának, hogy vegyen elő tányért és kanalat.
Nálunk teljesen egyértelmű, hogy a szülő, testvér szól, hogy vesz elő egy poharat, vagy tányért, és benyúl a szekrénybe.
Ezek szerint mikor hazamentek anyósodékhoz, akkor a férjed sem nyúlhat be még a konyhaszekrénybe sem?
Persze ha nálatok ez a helyzet, és rá lett szólva, mégis a "szekrényben maradt", akkor az már tőle volt bunkóság.
Ja, sőt, nálunk a gyakran megforduló barátok is nyugodtan benyúlhatnak egy tányérért vagy kanálért a konyhaszekrénybe.
Ruhásszekrénnyel, vagy más egyéb szekrénnyel persze teljesen más a helyzet.
Én tuti nem szóltam volna rá,csak szóltam volna neki,hogy mit hol talál.Nem egy tragédia ha kanalat megf tányért keresett.
Nállunk legalábbis ilyen nincs a közeli családtagokkal(szülő-testvér-nagybátty),ha párom átjön anyámhoz akkor kiszolgálja magát kávéval,innivalóval hisz Ő is otthon van ott nem csak Én.
Azért ez az a rész ahol véleményem szerint kezdődik az egész szarrágóság,hogy az anyós meg a menny nem jön ki egymással.
20.09vagyok
Ez már az utálkozásnak is a felső foka. Én aztán valóban nem jövök ki az anyósommal ( ne kezdjen el oktatni senki, mert nem tudjátok mi az oka ), de ezt még én is egyértelműnek tartom. Mármint azt, hogy oda megy a konyhában a szekrényhez, és kiveszi amire szüksége van. Meg fordítva. Ha náluk vagyunk, szólok neki, hogy előveszek egy x-et, és kiszolgálom magam.
Azért a férjem édesanyjának már nehogy megtiltsak ennyit, akár milyen is a viszonyunk. Ha az enyémnek meg van engedve, akkor az övének is.
Nem csak azt kell nézni, hogy az anyósom, hanem azt is, hogy a férjem édesanyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!