Tetszik nektek az Alma név?
Figyelt kérdés
Nemrég hallottam és nekem nagyon megtetszett.Szerintetek sznob ez a név?2011. aug. 24. 16:13
1/18 anonim válasza:
Szerintem nem. Nekem valaki bemutatkozna, helo, Alma vagyok, beszólnék, hogy én meg Körte...
2/18 anonim válasza:
Nem... sznob, de manapság divatosak az ilyen gyümölcsnevek.
Mondjuk az Alma még elmegy, nekem elég semleges, vezetéknévtől függ.
3/18 anonim válasza:
Szerintem aranyos :) Én ismerek akit Epernek hívnak :O Egyeseknek ez furcsa, de szerintem jópofa.
4/18 anonim válasza:
én biztos nem nevezném el a gyerekem igy
sznobnak épp nem tartom sznobnak
de gondolj bele mennyit szekálnák vele
+ szerintem hülyeség is gyümölcsökről elnevezni a gyereket
5/18 anonim válasza:
Alma, Eper, Virág, Ibolya, Rózsa, Viola, az összes virág- és gyümölcsnév nagyon gáz. És igen, én is beszólnék, hogy oké, akkor én meg Körte vagyok. Ne büntesd vele a gyereked.
6/18 anonim válasza:
A VIRÁG SZÉP NÉV AZ ALMA NEM!!!:)
7/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretném gyümölcsökről meg virágokról elnevezni csak hallottam ezt a nevet és gondoltam megkérdezem nektek mi a véleményetek erről a névről.
2011. aug. 24. 16:25
10/18 anonim válasza:
Alma? Körúti presszóban pultos.Erdész a palija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!