Tényleg minden nőnek ez az álma?
Nekem sem volt soha az álmom.
Most sem érzek különösebb vágyat, hogy házasodjak a párommal. Nem tartom túl nagy igényét. És valószínűleg ez így is lesz mindig. Már nagyon sok éve elhatároztam, hogy én nem fogok esküvőt tartani.
=)
De ezzel nincs baj. Mindenki másképp látja.
Nem. Nem mindenkinek. Nekem sem.
Kemény általánosítás volt.
Nem igazán. Rosszul voltam, ha arra gondoltam, ki kell csípni magam, és mindenki engem fog nézni, minden mozdulatom lesik, hetekig a ruhámon, a sminkemen fognak csámcsogni.
Aztán megismertem a párom, és megváltozott a véleményem :)
Ami általánosítással kezdődik, az mindig hibás.
Nem minden nő álmodik fehér esküvői ruháról, gyerekről és fakanálról - nagyon sok egyéb nő van. Csak a Szetséges Társadalom szemében - kivált a katolicizmus uralta országokra gondolok -, még mindig egyetlen nőtípus létezik: az úgynevezett Szűz Mária-archetípus. A klasszikus értelemben vett Anyatípus, a Madonna. Már az Apácát is elfelejtették, meg a Kurtizánt is, epdig a középkorban is elfogadták mindegyiket. Nem beszélve a többi nőtípusról, akiknek semmi köze a fentiek közül egyikhez sem.
Tudod, hogy pl. Sissy miért volt mélyen depressziós 15 éves korától egész életében? Mert ún. Artemisz-típus volt amely szögesen ellentétes a fent elmített, a társadalom által preferált női típusokkal. Egész életében olyan szerepbe kényszerítették, amibe csoda, hogy bele nem őrült.
Ha te tudod, hogy ki vagy és mit akarsz, akkor lepereg rólad, hogy ki mivel cseszeget.
Hat inkabb az eskuvo vonza a noket mint a feher ruha.
DE nem vagy egyedul en sem akartam felhajtast utalom ha engem neznek, nem tudok magammal mit kezdeni...
Nem is volt feher ruham (kulonben is koverit :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!