Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg minden nőnek ez az álma?

Tényleg minden nőnek ez az álma?

Figyelt kérdés
Állandóan csesztetnek, hogy a párommal miért nem házasodunk meg, mikor minden nő életében egyszer fehér ruhában akar lenni. Hát én nem. Soha nem volt titkos álmom, de állandóan lehurrognak, hogy ez nem így van.
2011. júl. 29. 20:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
36%
Alapvetően igen, csak van akinél később indulnak be az ilyen-olyan hormonok. Még nem vagy abban az életszakaszban, de ez nem is baj, majd akkor házasodj, amikor akarsz.
2011. júl. 29. 20:50
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Nekem például sosem volt ez az álmom, mikor jött a baba, elmentünk és szűk körben összeházasodtunk, ennyi.
2011. júl. 29. 20:52
 3/13 anonim ***** válasza:
68%

Nekem sem volt soha az álmom.

Most sem érzek különösebb vágyat, hogy házasodjak a párommal. Nem tartom túl nagy igényét. És valószínűleg ez így is lesz mindig. Már nagyon sok éve elhatároztam, hogy én nem fogok esküvőt tartani.

=)

De ezzel nincs baj. Mindenki másképp látja.

2011. júl. 29. 20:53
 4/13 anonim ***** válasza:
80%

Nem. Nem mindenkinek. Nekem sem.

Kemény általánosítás volt.

2011. júl. 29. 20:56
 5/13 anonim ***** válasza:
76%

Nem igazán. Rosszul voltam, ha arra gondoltam, ki kell csípni magam, és mindenki engem fog nézni, minden mozdulatom lesik, hetekig a ruhámon, a sminkemen fognak csámcsogni.

Aztán megismertem a párom, és megváltozott a véleményem :)

2011. júl. 29. 20:56
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Én kifejezetten nem szeretném. De például anno a középsulis szalagavatón a fehér keringőruhákba öltözve a lányok többségében azért felcsillant ez a "titkos álom". =P Hát bennem nem.
2011. júl. 29. 20:57
 7/13 anonim ***** válasza:
81%

Ami általánosítással kezdődik, az mindig hibás.

Nem minden nő álmodik fehér esküvői ruháról, gyerekről és fakanálról - nagyon sok egyéb nő van. Csak a Szetséges Társadalom szemében - kivált a katolicizmus uralta országokra gondolok -, még mindig egyetlen nőtípus létezik: az úgynevezett Szűz Mária-archetípus. A klasszikus értelemben vett Anyatípus, a Madonna. Már az Apácát is elfelejtették, meg a Kurtizánt is, epdig a középkorban is elfogadták mindegyiket. Nem beszélve a többi nőtípusról, akiknek semmi köze a fentiek közül egyikhez sem.

Tudod, hogy pl. Sissy miért volt mélyen depressziós 15 éves korától egész életében? Mert ún. Artemisz-típus volt amely szögesen ellentétes a fent elmített, a társadalom által preferált női típusokkal. Egész életében olyan szerepbe kényszerítették, amibe csoda, hogy bele nem őrült.

Ha te tudod, hogy ki vagy és mit akarsz, akkor lepereg rólad, hogy ki mivel cseszeget.

2011. júl. 29. 21:28
 8/13 anonim ***** válasza:

Hat inkabb az eskuvo vonza a noket mint a feher ruha.

DE nem vagy egyedul en sem akartam felhajtast utalom ha engem neznek, nem tudok magammal mit kezdeni...

Nem is volt feher ruham (kulonben is koverit :D )

2011. júl. 29. 22:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem mindnek. Nekem pl. nem.
2011. júl. 29. 23:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem se...
2011. júl. 30. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!