Tényleg minden nőnek ez az álma?
21:28-nak: ez nagyon érdekes,amit írsz! Le tudnád írni ezt bővebben? Mármint hogy milyen típusú nők vannak? Ugyanis engem is halálosan untat az,hogy csak ezt az életutat preferálja mindenki,amihez nekem pedig rohadtul nincs kedvem! :S
30/N
21:28!
Ezek a tipusok engem is erdekelnenek ha van idod es kedved esetleg meg el is olvasod ezt:D legyszi ird le oket vagy ha neten fenn van a forras azt is megadhatod.
hát én meg úgy vagyok vele, hogy vágyom a házasságra, az életre, ami az esküvő után kezdődik, de magára az esküvőre egyáltalán nem! nem kell nekem fehér ruha, meg hacacáré, meg pénzkidobás, puszilgatni, megetetni sose látott rokonokat. nem lenne őszinte a mosolyom az tuti, pedig elvileg jól kéne magam érezni :) aztán meg a ha fancsali képet vágok elindul a pletyka hogy nem vagyok boldog az ujdonsült férjemmel, pedig csak a lagzi fölösleges mivoltán lennék kiakadva.
ááá már előre utálom az egészet, nem tudom hogy fogjuk megoldani, hogy ne sértsük vérig a rokonokat. ez nálam soha nem fog megváltozni. szerintem nálad se fog változni semmi, neked az egész nem fontos, kész. mindenki csinálja azt, amit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!