Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találom a megoldást. Nem akarok férjhez menni, de páromnak ez lenne minden álma. Mi legyen?
Szerintem se erőltessétek a dolgot.
Terhes kismamaként pedig tényleg nem egy leányálom egész este a lagzi alatt pörögni, vemdégek előtt jópofizni stb., főleg, ha már nagy a pocid.
"Olyan, mintha a gyerek miatt lenne" Kinek olyan? Ti tudjátok, hogy nem erről van szó. Csak nem attól teszed függővé hogy összeházasodtok-e, hogy ki mit pletykál? :D
Persze, ne erőltesd, ha nem akarod, de én biztos úgy érezném, ha a párom, akivel már az esküvőt terveztük, hirtelen visszamondaná, hogy már nem biztos a kapcsolatunkban.
Jó, megértem, hogy nem akarod, de akkor minek kellett hagyni a párodnak, hogy beleélje magát? Minek kellet vele együtt tervezgetni? Egyáltalán tudod, mit akarsz, vagy mindig mást?
miért számít az, hogy hány évesek a gyerekek? én ezt nem értem... miben más az, ha nincs gyerek, ha van gyerek de pl. 2-3 éves, vagy ha 5-6 esetleg 12-14???
Mi köze a gyerek korának a házassághoz???
ha nem akarsz férjhez menni, akkor ne menj... azért erre a kor-kérdésre szeretnék választ kapni, érdekel.
Olyan ciki nagy hassal odaállni. Viszont...
Az ember lányát nem kérik meg minden nap. Lehet, hogy eltelik 1-2 hónap, év és már a párod nem akar majd nősülni. A férfiak erre olyan nehezen szánják rá magukat!
Ha már útban az a gyerek, és meg is fogjátok tartani, mert eldöntöttétek,akkor sztem érdemes lenne összeházasodni, együtt maradni. A gyerek érdeke, hogy teljes családban nőjön fel.
Más kérdés viszont, hogy te felkészültél-e az anyaságra, és a feleség szerepre? Képes vagy-e elviselni az ezzel járó kötöttségeket?
Ha csak szikrányi kétely is van magadban ez iránt, akkor inkább hagyd a fenébe a dolgot. Sztem nem is annyira a párod iránti szeretetben vagy bizonytalan, mint inkább saját magadban. Akkor meg minek most gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!