Hogyan vegyem rá anyát, hogy megengedje azt, hogy olyan legyen a hajam, amilyennek én szeretném? 15/F
ezzel sztem semmi probléma nincs, páromnak is vmi hasonló van és jól áll neki
21/l
15:18 vagyok
Igen, utólag láttam, hogy van link! Na ez okés. Ennyi idősen meg ne foglalkozz anyuddal, ha úgy tetszik menj el titokban a fodrászhoz, ennyi lázadást csak megengedhetsz magadnak, kitagadni nem fog, max eljut a tudatáig, hogy nem vagy már kisgyerek.
15 éves vagy, nem gyerek! Mondd meg anyudnak, hogy ennyi idősen legalább a saját külsődbe legyen beleszólásod... Másodikos korom óta egyedül járok fodrászhoz...Sőt ovisan elkezdtem növeszteni, mert nekem a hosszú haj tetszett. Anya csak annyit mondott, h amíg rendezett, nem zavarja, de amint elhanyagolom és kócos vagyok, meg ilyesmi levágatja...
Ezt csak azért írtam, hogy áljj a sarkadra. A feleségedet is ő fogja kiválasztani?? Próbáld meg rábeszélni, vagy ha nem megy, egyszerűen mondd, hogy ha nem lehet ilyen hajad, akkor seggig érőre növeszted (sztem ha látja, h komolyan gondolod, inkább ilyenre vágatja).
Vagy egyszerűen menj el egyedül a fodrászhoz és vágasd le ilyenre (már ha van saját pénzed). Lehet, h megharagszik, de ennyiért még nem tagadtak ki senkit...
Szünet van!
Ha dolgozik, és nincs szabin, akkor napközben nincs otthon, nem igaz? Így lazán elmehetsz a fodrászhoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!