Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan vegyem rá anyát, hogy...

Hogyan vegyem rá anyát, hogy megengedje azt, hogy olyan legyen a hajam, amilyennek én szeretném? 15/F

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdésnek fog tűnni de nekem fontos. Szóval, anyám túlságosan korlátoz engem. A hajam sem lehet olyan, amilyennek én szeretném. Most kicsit hosszú a hajam, és mutattam képet anyámnak arról h milyenre szeretném vágatni, azt mondta tetszik neki az a haj, de akkorsem engedi h olyan legyen, ő kicsire akarja vágatni. Hiába mondom, hogy az a divat, jól áll nekem, meg hogy a kis hajhoz nem illik a szemüvegem, ő akkor se enged. Azt mondja, az iskolában fontos az első benyomás és szerinte a kis hajjal jobb a benyomásom. (most megyek középiskolába) Szóval mit csináljak? Már úgy idegesít! Hiába kezdek el vele beszélgetni, hiába keresek még több okot a hajamra, vele nem lehet beszélni, egyből idegbetegeskedik...
2011. aug. 23. 15:06
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
21%
Egy férfinek legyen rövid haja.
2011. aug. 23. 15:10
 2/29 anonim ***** válasza:
55%
Nem szeretné, ha a jelenlegi homoszexuális félrenyalt divatot követnéd. Nem hibáztatom.
2011. aug. 23. 15:11
 3/29 anonim ***** válasza:
89%

Tudnál linkelni egy képet, h milyenre szeretnéd?

Egyébként meg butaság hogy szemüveg és a rövid haj nem passzol össze. Évekig volt rövid hajam, olyannyira, hogy hátul zseléztem, elől meg a fülemig sem ért a hajam. Kifejezetten, jól állt akkor. De most már nem szeretném levágatni a hajamat, mert 4. éve növesztem :D

2011. aug. 23. 15:12
 4/29 anonim ***** válasza:
45%
ha bátor vagy levágatod xd visszaragasztani úgyse tudja :D
2011. aug. 23. 15:14
 5/29 anonim ***** válasza:
15:12 vagyok, bocs 21/L vagyok utána vettem észre h te meg fiú, bocsi :S
2011. aug. 23. 15:14
 6/29 anonim ***** válasza:
Muatasd már meg azt képet, légyszi.
2011. aug. 23. 15:15
 7/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ennyi idősen már el tudod dönteni, hogy milyen legyen a hajad.

A fodrász nem fog olyat csinálni, ami ellen tiltakozol, csak mert anyukád azt kéri.

Nem vagy már óvodás, ne hagyd magad.

8/29 A kérdező kommentje:

Nem a buz.i divatot követem, én ilyenre szeretném:

[link]

9/29 anonim ***** válasza:

Szia! Kérdezd meg Tőle, hogy szerinte nem vagy-e elég idős már ahhoz, hogy normális határokon belül TE döntsd el, milyen hajat akarsz! De nyugodta és nem duzzogva! Aztán azt is megkérdezheted, mikor Ő volt ennyi idős, bele szóltak-e a hajviseletébe, és a választól függetlenül, hogy viselte volna, ha pl rövid hajat akart volna és a szülei megtiltották volna, hogy levágassa.

És végül kérdezd meg, hogy mégis hány éves korodig szeretne helyetted dönteni ilyen dolgokban??? Mindezt felnőttes hangnemben, mert csak úgy hatásos ;)

2011. aug. 23. 15:16
 10/29 A kérdező kommentje:
De engem annyira korlátoz, h még oda is velem jön... ne nevessetek xD
2011. aug. 23. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!