Hogyan vegyem rá anyát, hogy megengedje azt, hogy olyan legyen a hajam, amilyennek én szeretném? 15/F
Tudnál linkelni egy képet, h milyenre szeretnéd?
Egyébként meg butaság hogy szemüveg és a rövid haj nem passzol össze. Évekig volt rövid hajam, olyannyira, hogy hátul zseléztem, elől meg a fülemig sem ért a hajam. Kifejezetten, jól állt akkor. De most már nem szeretném levágatni a hajamat, mert 4. éve növesztem :D
Szerintem ennyi idősen már el tudod dönteni, hogy milyen legyen a hajad.
A fodrász nem fog olyat csinálni, ami ellen tiltakozol, csak mert anyukád azt kéri.
Nem vagy már óvodás, ne hagyd magad.
Nem a buz.i divatot követem, én ilyenre szeretném:
Szia! Kérdezd meg Tőle, hogy szerinte nem vagy-e elég idős már ahhoz, hogy normális határokon belül TE döntsd el, milyen hajat akarsz! De nyugodta és nem duzzogva! Aztán azt is megkérdezheted, mikor Ő volt ennyi idős, bele szóltak-e a hajviseletébe, és a választól függetlenül, hogy viselte volna, ha pl rövid hajat akart volna és a szülei megtiltották volna, hogy levágassa.
És végül kérdezd meg, hogy mégis hány éves korodig szeretne helyetted dönteni ilyen dolgokban??? Mindezt felnőttes hangnemben, mert csak úgy hatásos ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!