Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit szólnál hozzá ha anyád...

Mit szólnál hozzá ha anyád "lebarátnőzne"?

Figyelt kérdés

Tegyük fel már a késői 20 éveidet taposod, nem annyira vagytok jóba, de az egyik elbúcsúzáskor ezt mondaná: szervusz kedves barátosnééééém...

Persze ezek mellett állandóan kiabálna veled, kiosztana (persze te sem hagynád magad), és tudjátok: "soha semmi nem jó amihez hozzányúlsz életszemléletet" vallja, miközben belemosolyog az arcodba, az ismerősei előtt hátba támadna és kibeszélne téged...

Mit reagálnál erre?

2011. aug. 7. 10:05
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon meglepődnék, ugyanis férfi vagyok :D
2011. aug. 7. 10:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
úristen, én nemtudom de sztem szakadnék egy ilyen beszóláson h szervusz kedves barátosném :D
2011. aug. 7. 10:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Önkéntelenül (gúnyosan) felröhögnék..
2011. aug. 7. 10:44
 4/10 606 válasza:
83%

kicsapnám a hisztit majd befejezem, de nem sokkal később megint bőgnék, majd egy kecses női pofonnal otthagynám!

ezek után nem kérdőjelezné meg a férfi identitásomat!

2011. aug. 7. 11:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Hogy mit?Nem tudom mert fiú vagyok!:D

De ha lány lennék akkor néznék egy jó nagyot és megkérdezném tőle hogy ezt cinikusan gondolja vagy jó pofizni akar?Amúgy teljesen mindegy mert így is úgy is idegesítő lehet szerintem...

2011. aug. 7. 11:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, meglepődnék :D Az én anyám is olyan, mint amit leírtál, szóval bele tudom képzelni magam a szituba. Biztos néznék egyet.
2011. aug. 7. 11:57
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek. Sok örömteli perceket szereztetek nekem :)

Néhány megjegyzést olvasván kínomban már csapkodtam az asztalt XDDD

Azért örülök annak is - és köszönöm azoknak is -akik nem próbálták meg elütni (vagy inkább agyonütni) a kérdést egy-egy poénnal...

2011. aug. 7. 12:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom nekem ez a kedves barátosném szarkasztikusnak tűnik...Legalábbis én barátnőimmel olyan lányokra ahsználtuk a barátosném kifejezesét akiket i nem állhatunk valami oknál fogva (nem tartottuk a kapcsolatot velük mégis mindig valahogy a közelünkbe kerültek)

másrészről igencsak furcsálnám ha anyu a barátnőjének nevezzne, nem azért mert fiú lennék, hanem azért mert tini korban mindig azzal kezdte a vitákat ha egy picit mérges voltam rá és kiabáltam hogy vele ne beszéljek igy nem a barátnőm :D

2011. aug. 10. 11:02
 9/10 anonim válasza:
ha jóba lennétek akk természetes lenne h így hülyéskedik vele! de ha nem vagytok olyan viszonyba az nekem elég meglepő
2011. szept. 1. 17:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi van öreg? :'D ezt nekem mondtad? :D te az anyám vagy .. nem vagyok a puszipajtásod!:D
2011. szept. 4. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!