Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit szólnál ha a fiad 2 éves...

Mit szólnál ha a fiad 2 éves jogsival összetörné az autóját, amit te vettél neki?

Figyelt kérdés
Kaptam egy Peugeot 406-ost, amikor elkezdtem az egyetemet, hogy haza tudjak jönni, amikor haza lehet, egyszerűbb legyen az ingázás. Az egyik kanyarba megcsúsztam vele kb 50-nél és nekimentem egy fának. Be voltam kötve, óvatosan vezettem, ezért karcolás nélkül kiszálltam, de hogy szüleim mit fognak szólni, ha találkozunk, azt még nem tudom. Ti mit cselekednétek ilyenkor (nem vagyunk túl gazdagok, ezt a Peugeot-t se volt könnyű megvennünk, sok áldozatot kellett érte hoznunk)
2010. dec. 4. 21:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%

Én örülnék, hogy karcolás nélkül megúszta a gyerekem, letojom az autót. Persze az más lenne, ha 120-al részegen történt volna a dolog, mert akkor azt hiszem, tőlem nem kapna több autót. :)

De így... örülök, hogy megúsztad Te is!!!

2010. dec. 4. 22:02
 2/23 anonim ***** válasza:
61%
Ilyen esetben semmit nem szólnék mert nem a te hibád, még jó, hogy neked nem lett bajod, ilyen csúszós úton bárkivel előfordul.
2010. dec. 4. 22:03
 3/23 anonim ***** válasza:

ha az autót tartják nálad fontosabbnak, akkor leoltanak.

ha te vagy nekik a fontosabb, akkor megvígasztalnak.

2010. dec. 4. 22:08
 4/23 anonim ***** válasza:
79%
Hát én sem szidnám le a gyerekemet. Örülnék, hogy semmi baja nem lett, hiszen egy autó pótolható, de a gyerekem nem.
2010. dec. 4. 22:09
 5/23 anonim ***** válasza:
79%
én spec hálát adnék a jóistennek, hogy egyben vagy, és jól lekevernék egy pofont, mert rám hoztad a frászt...a kocsit meg meg lehet javítani, nyilván nem totálkáros
2010. dec. 4. 22:10
 6/23 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan jártam...2 éves jogsival nagyon csúnyán összetörtem a kocsimat. Apukám, aki még azért is ordibált velem, mert egyszer meghúztam a felnit, egy rossz szót se szolt, pedig biztos voltam benne, hogy nagyon le fog hordani, de nem tette. (a baleset az én hibám volt, és nagyon sokba került, főleg, hogy egy BMW-vel ütköztem.

Nyilván nem örülnek neki a szüleid, de fontosabb, hogy te jól vagy

2010. dec. 4. 22:12
 7/23 anonim ***** válasza:
Mármint a BMW nem az enyém...a biztosítás miatt kell sokat fizetni
2010. dec. 4. 22:13
 8/23 A kérdező kommentje:
Sajna szerelő mondta, hogy motor, váltó tropa, úgyhogy sajn az autóból bontó lesz.
2010. dec. 4. 22:17
 9/23 anonim ***** válasza:
60%
Gratulálnék Neki a kétéves vezetői tapasztalatához!
2010. dec. 4. 22:19
 10/23 anonim ***** válasza:
Na én ezért fizetek Cascot.Főleg ha kinkeservesen lett meg azaz autó.
2010. dec. 4. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!