Mamám meghalt. Mikor tudom elfogadni?
Mamám március elsején halt meg, és előtte 5 hétig korházban volt. Mindig járt orvoshoz, és mindig azt mondta az orvos, hogy semmi baja nincsen. És ez lett az eredménye..
Nagyon, nagyon közel álltunk egymáshoz, vele éltünk a tesommal, és az anyummal, kisebb koromban ő tanult velem, segitett nekem.Ha összevesztem bárkivel mindig mentem neki panaszkodni, ő volt az, aki mindig meghallgatott. Bármi örömöm, gondom,bánatom volt, neki mondtam el. És mostanában is bármi történik velem, mennék be, és mondanám neki, de sajnos már nem tudom. Egyszerüen nem tudom elfogadni, vagy inkább FELFOGNI hogy ez történt, várom haza...
A szobája majd nekem lesz átalakitva(csak még nem szeretném) de már minden kivan belőle pakolva(a dolgai) és most ilyen "raktárszoba"szerü. És ez is olyan rossz, hogy már ha bemegyek nem az ő dolgai vannak ott. Volt, hogy a halála után egy héttel az utcán megláttam egy nénit és azthittem h ő az, aztán egy pillanat mulva rádöbentem hogy Ő nem lehet. Mikor sikerülhet feldolgozni ezt? Mikor nem fogom már hazavárni?:(
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!