Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mamám meghalt. Mikor tudom...

Mamám meghalt. Mikor tudom elfogadni?

Figyelt kérdés

Mamám március elsején halt meg, és előtte 5 hétig korházban volt. Mindig járt orvoshoz, és mindig azt mondta az orvos, hogy semmi baja nincsen. És ez lett az eredménye..

Nagyon, nagyon közel álltunk egymáshoz, vele éltünk a tesommal, és az anyummal, kisebb koromban ő tanult velem, segitett nekem.Ha összevesztem bárkivel mindig mentem neki panaszkodni, ő volt az, aki mindig meghallgatott. Bármi örömöm, gondom,bánatom volt, neki mondtam el. És mostanában is bármi történik velem, mennék be, és mondanám neki, de sajnos már nem tudom. Egyszerüen nem tudom elfogadni, vagy inkább FELFOGNI hogy ez történt, várom haza...

A szobája majd nekem lesz átalakitva(csak még nem szeretném) de már minden kivan belőle pakolva(a dolgai) és most ilyen "raktárszoba"szerü. És ez is olyan rossz, hogy már ha bemegyek nem az ő dolgai vannak ott. Volt, hogy a halála után egy héttel az utcán megláttam egy nénit és azthittem h ő az, aztán egy pillanat mulva rádöbentem hogy Ő nem lehet. Mikor sikerülhet feldolgozni ezt? Mikor nem fogom már hazavárni?:(

17L

2011. júl. 31. 22:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én mamám 10 éve halt meg, amikor meghalz nem tudtam sírni és nem éreztem semmit, aztán a temetésén én voltam kibukva a legjobban. Nekem azóta is hiányzik és ha nem is minden hónapban,de minden negyedévben van olyan időszak amikor teljesebn ki vagyok a hiányától. Pedig mi nem éltünk együtt,de a nyarat nála töltöttem(bár csak 5 percre lakott tőlünk)
2011. aug. 1. 08:19
 12/13 anonim válasza:
100%
nekem 1 honapja halt meg az édesapám. Borzaszto érzés. 51 éves volt és rákba halt meg. Mikor meghalt bemehettünk hozzá a korházba felszaladtam a lépcsőn és mikor beértem a szobába már senki nem köszönt rám. Odamentem hozzá megcsókolgattam utoljára és elbúcsúztam tőle. percekig csak simogattam az arcát ami már hideg volt. Nagyon nagyon szerettem/szeretem őt. Én nem szeretem hallani és kimondani hogy meghalt, inkább úgy fogom fel hogy nagyon fáradt volt és lepihent, és ha majd egyszer én is az leszek sokára majd újra látom. Édesanyámmal és a testvéremmel a fájdalmunk nagyon nagy, de bízunk benne hogy segít fenntről. Nagyon sajnálom a nagyidat, őszinte részvétem.
2011. aug. 1. 08:28
 13/13 anonim ***** válasza:
őszinte részvétem, 2 éve én is elvesztettem a mamámat. Én sokat beszéltem hozzá utána is, sokat jártam ki a temetőbe, és otthon gyertyákat gyújtottam az emlékére, nekem így könnyebb volt, és úgy éreztem, hogy ott van mellettem, gondolj a szép emlékekre, emlékezz a szépre, hogy mindig veled lesz
2011. aug. 1. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!