Mit csinálsz a helyemben?
Figyelt kérdés
nekem van több unokatesóm is csakhogy egyikük , 10 éves , ugye én 14 vagyok és állandóan hozzám átjön merthogy ö uncsizik és én nekem nincs hozzá hangulatom se semmim ,hogy türhetném el ????2011. júl. 21. 19:09
11/12 anonim válasza:
Én is 14 éves vagyok és van egy 9 éves Öcsém. Lehet, hogy én vagyok rosszul összerakva, de én bármikor leülök vele játszani, elmegyek vele biciklizni, játszok vele kint az udvaron bármit...sőt még mesét is leülök vele nézni ha éppen ahhoz van kedve.(:
12/12 anonim válasza:
Hát van ilyen..ha nincs kedved vele játszani, akkor küld ki tesódat/anyudat/apudat (ha rendesek) mondják azt, hogy elutaztál a héten,vagy rokonoknál vagy, esetleg strandon... stb. Találj ki valamit. Vagy valójában is elmehetnél otthonról barátnőid/barátaidhoz ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!