Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit csinálsz a helyemben?

Mit csinálsz a helyemben?

Figyelt kérdés
nekem van több unokatesóm is csakhogy egyikük , 10 éves , ugye én 14 vagyok és állandóan hozzám átjön merthogy ö uncsizik és én nekem nincs hozzá hangulatom se semmim ,hogy türhetném el ????
2011. júl. 21. 19:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
HÁt ha legközelebb szól, mielőtt átmenne hozzád, mondd meg neki, hogy most inkább egyedül lazulnál. Ennyi.
2011. júl. 21. 19:13
 2/12 anonim ***** válasza:

Uncsizik?

Olvasson, tv-zen, tornázzon. Mondd meg neki, hogy téged hagyjon lógva, mert japánul tanulsz, és zavar.

2011. júl. 21. 19:17
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Örülj hogy van aki játszik a hülye fejeddel.
2011. júl. 21. 19:17
 4/12 anonim ***** válasza:

Mond,hogy tanulsz,ne nyiss ajtót,ha átmegy legyél unalmas és ne beszélgess vele csak netezz.

Mond,hogy szellemek vannak a lakásban és csak 10 éves unokaöcsiket/hugokat esznek.

Találd fel magad!

2011. júl. 21. 19:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Utolsó: remélem, veled is így fognak bánni!
2011. júl. 21. 19:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Cukormókus én nem vagyok olyan tapintatlan,hogy olyan helyre menjek,ahol nem szeretnének látni.10 évesen sem voltam.
2011. júl. 21. 19:35
 7/12 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek titanium 9 vagymi , hát képzeld 14 vagyok!!!!!!! és mért üröljek hgy játsznanak velem ??? ha nemakarok !!!! te tuskó
2011. júl. 22. 09:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Hmm, kitörölték azt a válaszomat, hogy "Küldd át hozzám!". :D

Mégis miért? Nem gondoltam semmi rosszra. -.-

2011. júl. 22. 09:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Kit érdekel hogy hány éves vagy de komolyan? Ő egy gyerek aki szeretne játszani, felnéz rád mint nagyobb "testvérre", szeretné ha tanítanád.
2011. júl. 22. 09:57
 10/12 anonim válasza:
Hát én is nemsokára 14leszek és nekem egy 7éves unokatesóm van és én imádok vele játszani adig is legalább nem unatkozom de tényleg nem szeretnéd hogy átjöjön hozzád akkór mond meg neki vagy ha nem akarod akkór taláj ki valami hihetőt:)
2011. júl. 22. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!