Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mégis mit képzel magárol az...

Mégis mit képzel magárol az ilyen "apa"? Undorito.

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak 4 éves koromban, azaz több mint 12éve.(alkoholista) "Apám" kb nem küldött gyerektartást, nem köszön utcán, egyszerüen amit müvel borzalmas.. rossz így élni, hogy valakinek nem kellettem.(Ha rola beszélek nem is apának szolitom, hanem egyszerüen a keresztnevén csak azért nem ugy irom h ne zavarodjatok össze)De a legborzasztobb hogy most meg azt müveli, hogy tesom 22éves, dolgozik, és a boltba járkál, meg hogy : "Jajj szia Kittike," meg ilyenek. Nekem pl tegnap az utcán KÖSZÖNT. Nem köszöntem vissza, nem érdemli meg, higyje csak azt h nem ismerem fel. De mégis mit képzel? Hogy amikor már tesom pénzt keres(majd hamarosan énis mert kezdek felnőni) ilyenkor megkeres minket? Hogy létezhetnek ilyen "szülök"?

17l

2011. júl. 12. 18:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

"Nem sajnáljuk, nem is ismerjük. De az a gyülölet ami szavaidbol árad elfogadhatatlan. Biztosan helyesen látod a dolgokat? Vele nem beszélgettél. Nem tudod, hogy ö mit hogyan lát. Csak azt hallottad amit anyád mondott. Nem biztos, hogy az a valoság. Nem akarom egyik szülödet sem védeni sem bántani, de az ami több mint 12 éve történt azt te nem tudhatod. Ennyi csak ami csillapithatja gyülöletedet."

Figyelj, ne haragudj de hogy írhatsz ilyet??Ha valakinek ott az apja, és elváltak a szülei, akkor milyen az az apa, aki nem küzd a gyerekéért?Fontosabb neki az alkohol, mint a gyerekei, meg fontosabb, hogy élhesse a kis életét?Megcsinálni a gyereket a legkönnyebb...Gyerektartást nem fizetett.Az ilyen apát én is leköpném.

Az nem számít,hogy anyuka mit mondott, mert a bíróság biztos adott láthatást, de az sem érdekelte.Egyébként is a kérdező anyukája, agyon dolgozta magát, hogy eltartsa a gyerekeket, innentől én innám a szavait, mert ő bizonyította, hogy érdemes szülőnek, de az ilyen apa az nem!!!!

2011. júl. 15. 21:34
 22/28 anonim ***** válasza:

hát nem azért de én nagyon örülnék ha apám nem élne velünk. de velünk él. örülj annak hogy nem a mindennapjaid teszi tönkre.

16L

2011. júl. 15. 22:56
 23/28 anonim ***** válasza:

Egy gyerek nem tudhatja, hogy mi vezetett a szülei válásához, az esetek töbségében mindkét fél hibás valamilyen szinten.

A magyar jogrendszerben ha az anya nem defektes nagyon akkor 100% hogy ô kapja a gyereket, akármilyen jô szülô az apa. Álltalában a lakás is az anyánál marad a gyerekek miatt sok esetben.

Tehát egy volt férjnek, apának nem kis dolog az amit fel kell dolgoznia, újrakezdenie az életét kevesebb jövedelembôl, beletörödnie ebbe.

Én egyáltalán nem csodálkozok azon, hogy ennyen alkohol, vagy egyébb dolgok irányába menekül.

Nagyon nehéz a vállás után tartani a gyerekkel a kapcsolatot az a havi pár nap sz@rt sem ér. én ha neagy isten válnék kizárólag abba mennék bele, hogy egy vagy két hét nálam, majd az anyánál ugyanennyi, igy már az apa is a gyerek életének a része lehet.

2011. júl. 16. 08:23
 24/28 anonim ***** válasza:
Az a probléma, hogy az összes alkoholista a válása miatt csúszott le, de egy sem az alkoholizmusa miatt vált. Szerintük.
2011. júl. 16. 08:51
 25/28 anonim ***** válasza:

Az alkoholisták nem "képzelnek" semmit, egyszerűen csak primitív tuskók. Az agyuk a holdban van. Nem lehet tőlük semmit elvárni és nem érdemes velük foglalkozni. Én a helyedben, amint lehet, elköltöznék a környékről, ne is lássam. Majd ha keresel és lesz rá pénz, pár év múlva..

Sose szégyelld magad miatta, neked ő "senkid", ha úgy vesszük. Zárd ki az életedből, ha idősebb leszel jobban fog menni a dolog.. Jah, és ne adjatok neki semmit, főleg pénzt ne.

2011. júl. 16. 09:19
 26/28 A kérdező kommentje:

Nem a válás miatt lett egy nagy alkoholista, az előtt is az volt. Volt h este ugy jött haza hogy részegen mindent összepisilt.:/ meg amikormég müvelt.. de részben örülök hogy nem küzdött értünk, örülök hogy nem egy ilyen alkoholista nevelt fel. ki tudja, hogy hogyan élnénk..:/ Csak mégis érdekelt, hogy kinek mi a véleménye az ilyen "szülöröl"

köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek :-)

2011. júl. 16. 09:58
 27/28 anonim válasza:
Ha fejezhetem így ki magam, szarj nyugodtan a fejére. Ő nem törődött veled, akkor te most miért törédnél vele. És igen elkeserítő, de sok ilyen "szülő" van. Én a helyedben a tesómmal is leülnék beszélni, hogy ő mit gondol..
2011. júl. 16. 14:18
 28/28 A kérdező kommentje:
Nyugodtan kifejezheted igy magad, engem nem zavar:-) tesom talán még jobban is utálja mint én. Volt hogy sznapjakor idejött(mamámmal élünk)és szétverte a csengőt, arra riadt fel a család.. én annyira nem emlékszem, tesom viszont igen. Ő is csak a boltban köszön neki, akkor is, mert muszáj.:)
2011. júl. 16. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!