Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért ilyen körültekintetlenek...

Miért ilyen körültekintetlenek a fiatalok?

Figyelt kérdés
Egy korábbi kérdésembe írtam, hogy nem tudok pihenni, mert a kollégiumba ahol külsősként lakok a szomszédban megy a szexelés hajnalban, és mivel vékonyak a falak áthallatszik. Kedden átköltöztem másik épület, másik szoba, tegnap megjött másik szoba lánya, és ma hajnalban mire kelek? Remélem, hogy csak a nyitott abalkból jött le felülről, mert ez azért nem volt ilyen hangos mint a másikban. Tegnap hülyült haverom, hogy lehet ez az átkom, de tényleg lenne ilyen, hogy más dugását kell, hogy hallgassam. Ez olcsóbb mint az albi azért jöttem ide. De nagyon felbír idegesíteni ez, nem érdekel más szexelése. De nagyon de nagyon nem. F27
2011. máj. 23. 04:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
69%

Na akkor erre varrj gombot: Együtt voltam egy sráccal 4 évig. Albérletben egy szobában aludt a bátyjával, az ágyak egymással szemben. Én csak 2 hetente aludtam ott hétvégén, akkor sem mindig, szóval nem jártam a nyakukra. Amúgy jóban voltam a bátyjával is, meg a harmadik lakótárssal is (ő persze külön szobában aludt). Na a történet annyi, hogy a bátyjának is volt barátnője, aki szinte már beköltözött hozzájuk. Ez engem nem zavart, mert nem az én dolgom. Na, de az azért "kicsit" bosszantott, hogy ezek ketten képesek voltak a mellettünk lévő ágyon nemi életet élni, amikor 1. a csajnak az albérletében külön szobája volt (miért nem lehet oda menni d.gni), 2. arra sem voltak képesek, hogy megvárják amíg legalább elalszunk, 3. k.rva hangosak voltak.

Szóval a te szomszédaidnál milliószor agyamentebbek is vannak. Hogy mit tudsz velük csinálni? Szerintem nagyon semmit. Ha egyszer felnőtt embereknek nem tűnik fel,hogy ezt azért nem illene, akkor ott gáz van. Valószínűleg nem fogod tudni jobb belátásra téríteni azokat, akiknek nem esik le hogy a szerelmi életükre egyáltalán nem kíváncsi más.

Talán próbálnék egy vicces levelet kiragasztani a folyosóra, hogy égjen a pofájuk, csak tapasztalataim szerint az sem hatja meg az ilyen "hangoskodókat".

2011. máj. 23. 13:12
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam ilyen helyzetben,mint az utolsó hsz.Éppenséggel a nemi szervük cuppogását lehetett hallani. Ez komolyan megundorított,rájuk nem bírok nézni azóta.Ez magánügy,és némi visszafogás kérdése,nem vagyunk állatok,és az ember kontrollállni tudja magát(ha akarja) de egyeseknek nem számít.
2011. máj. 23. 13:19
 23/25 anonim ***** válasza:
90%

Valahányszor elmész a csaj mellett folyosón, kezdj el hangosan nyögni, jajistenemezni, mint akit épp ...nak, magyarán utánozd. Aztán röhögd ki.

Kapcsolni fog, hogy túl hangosak voltak.

2011. máj. 23. 15:30
 24/25 A kérdező kommentje:
na most kiderült, hogy nem melettem dugtak hanem valszeg fölöttem akkor, bár ez sem jó de ez nem olyan hangos így. Valaki írta, hogy szégyen 27 évesen koliba lakni? hm.tizennyolc éves korom óta dolgoztam nyaranta hat szezont, van több mint egy millióm lerakva, dolgozok, csak mivel nem szakmámba, minimálbérért egy gyárban, muszály volt pont nemrég eljönnöm a drága albiból. Nekem is van motorom, laptopom, okostelefonom, psp-m, pc-m, szóval nem egy lusta disznó vagyok, csak megvárom, amíg olyan melómra vehessek fel hitelt amit szeretnék is csinálni melót életem végéig. Tetszik érteni? A többi hozzászólónak köszönöm az értelmes hozzászólásokat.
2011. máj. 23. 23:09
 25/25 A kérdező kommentje:
Ja, az előző helyen sem tettem szóvá inkább eljöttem, nemhogy még utánozni a hangjukat. Ez provokálás lenne, nem kezdek ki senkivel. ennyit nem ér meg.
2011. máj. 23. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!