Miért ilyen körültekintetlenek a fiatalok?
Bekopogni, hogy "ne haragudjatok, hogy zavarok, de holnap észnél kell lennem és nem tudok elaludni, mert hallak benneteket. Megtennétek, hogy becsukjátok az ablakot? Nagyon köszi!"
Nekem mindig működött társasházban, kollégiumban is, ha kedvesen szóltam, "feltételezve", hogy ők nem veszik észre, hogy zavarnak mást.
07:06 vagyok (aki a füldugót javasolta...)
Szerintem a kérdezőnek nem stílusa ez, hogy most lealacsonyodjon az ő szintjükre és ő is zajt generáljon.
Erre sajnos nem tudok mit mondani, én se igazán tudok beszélni ilyesmiről de simán odavágnám a tagnak. Hiszen ez innentől nem az ő ügye, hanem a mi ügyünk lenne. Ha egyszer én is hallom...
Valaki linkelt egy kérdést. Ha azt is te írtad ki, akkor jelen esetben ugyan nem releváns, de én oda is írtam.
Különben annyira vicces, már a legelején biztos voltam benne, hogy lesz aki be fogja írni, hogy szexelj te is és akkor nem fog zavarni. :))
Valóban érdemes lenne a szabályzatba belefoglalni, próbálj lépéseket tenni ennek érdekében.
Vagy ha megtudod ki az nyomtass egy üzenetet egy lapra és ragaszd az ajtajára. Írhatod kézzel is, de így nehezebben találná ki, ki tette oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!