Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért ilyen körültekintetlenek...

Miért ilyen körültekintetlenek a fiatalok?

Figyelt kérdés
Egy korábbi kérdésembe írtam, hogy nem tudok pihenni, mert a kollégiumba ahol külsősként lakok a szomszédban megy a szexelés hajnalban, és mivel vékonyak a falak áthallatszik. Kedden átköltöztem másik épület, másik szoba, tegnap megjött másik szoba lánya, és ma hajnalban mire kelek? Remélem, hogy csak a nyitott abalkból jött le felülről, mert ez azért nem volt ilyen hangos mint a másikban. Tegnap hülyült haverom, hogy lehet ez az átkom, de tényleg lenne ilyen, hogy más dugását kell, hogy hallgassam. Ez olcsóbb mint az albi azért jöttem ide. De nagyon felbír idegesíteni ez, nem érdekel más szexelése. De nagyon de nagyon nem. F27
2011. máj. 23. 04:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Vedd fel a hangokat, szerezz hozzá neveket, Youtube és már is kuss lesz. Mi ezt csináltuk, mert a szép szóból nem értettek.
2011. máj. 23. 06:30
 2/25 A kérdező kommentje:
itt is valakit tavaly elküldtek az anyjába mert szólni mertek. az kellene ezeknek, hogy valaki rájukrugná az ajtót, a csávót jól összetörni és talán akkor kapcsolnának, hogy nem sajnálja tőlük az ember, de vannak mások is a szinten.
2011. máj. 23. 06:41
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én sem értettem soha. Igaz nem voltam még ilyen helyzetben, de amikor hallom vagy olvasom, hogy a szomszédból is áthallatszanak a hangok... nem bírom megérteni. Én nem érezném jól magam másnap, ha az emberekkel találkoznék és tudnám, hogy mindent hallottak.

Hiába mondják, hogy a szex akkor jó ha hangos és önfeledt szerintem ez valamennyire intelligencia kérdése is.

Egyszer egy haverom azt csinálta, hogy visszakiabált nekik olyanokat, hogy: Ó, igen igen még! :)) Ettől elcsendesedtek.

De megértem, hogy fáradtan amikor hajnalban erre ébredsz nem sok kedved van ehhez.

Rémálom lehet, mert engem egy idő után be is indítanának a hangok és akkor tuti nem tudnék aludni... de ez akkor is illetlenség, micsoda állatok élhetnek ott...

Esetleg vásárolj füldugót, vagy másnap szólj nekik, hogy őket nem zavarja-e, hogy mindenki azt hallgatja miként élveznek el...

L21

2011. máj. 23. 07:06
 4/25 A kérdező kommentje:
Hát figyi. mikor a másik szobába nyomták, hiába volt fülembe füldugó. az inkább csak zaj csökkentésre jó, de a kis magashangú sikító csajt simán halottam. Az, meg hogy átkiabálni most ki tudja milyen a barátja a nőnek. most én kockáztassak? De ahogy hallottam most felülről jött, nem is annyira hangos, legalábbis remélem, hogy nem a mellettem levő szobából. Az még a baj, hogy nem nagyon lehet előre tudni hova kerül az ember a koliban. mert én hiába vagyok egy helyen, ha olyan költözik be mellém baxhatom az eget. Beszélni meg ciki ilyenről, főleg ha alig találkozol velük. Nekem régi szobatársamnak alig tudtam azt is megmondani, hogy túl sűrűn van nálunk a b.nője. szinte velünk lakott. Nemhogy a szexüket idegeneknek felhozni. Pedig tényleg egy hete sincs, hogy átköltöztem máshonnan ugyan ezért. :(
2011. máj. 23. 07:11
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdezném egy ilyen buja lepedőcsatás éjszaka után, hogy bevennének-e harmadiknak? Ha van bennük egy kicsike szemérem is, akkor talán elszégyellnék magukat.
2011. máj. 23. 07:11
 6/25 A kérdező kommentje:
De pl ahonnan eljöttem ott már szeptember óta csinálják mondta egy csaj nekem. Vannak hatvanan összesen a szinten. Tényleg senki nem mondta még nekik vajon? Vagy tényleg lényegében nem édekli őket? Mert hogy ez "intim, magánszféra" és nem kötelesek törődni a másikkal?
2011. máj. 23. 07:18
 7/25 A kérdező kommentje:
Ja, még annyi, hogy marha jó dolog, hogy beszabadulnak főiskolára tizenéves fiatalok, otthol gondolom jókisjányok itt meg van egy fiujuk és kiélik úgy magukat, hogy ha az anyjáék tudnák, hogy mit le kefél a lányuk vajon mit szólnának? Hülyeséget fogok írni, de egy ilyen anyukának úgy levetíteném a lánykáját, hogy hogy baxák és hogy nem figyel a másik emberre a szinten.
2011. máj. 23. 07:25
 8/25 anonim ***** válasza:
25%
az nem megoldás h felviszel amgaddal teis egy csajt? énis laktam koliba ugy h sexeltek körülöttem meg albiba is h probáltam akudni miközbe UGYAQNABBA A SZOBÁA szexeltek de én valahogy ugy vagyok vele h egy egy éjszakát kibirok igy akkor idegesített inkább mikor tudtam h most nekem nincs igazán olyan akit döngethenték...ha volt akkor nemzavart különösebben...mm érted nem ott akor hanem ugy általánoságban. szoval szerintem ez benned is megvan egy kicsit h ha én nem kefélek ők se tegyék. meg persze értem h gyakorlatilag nincs különbség h hangosat hallgat zenét vagy szexel mert zajt csinál de azért teis lehetsz toleráns ha másnak öszejön. amugy meg vegyél egy ilyen agybadugos fülhalgatot. vagy költözz albiba ami drágább persze de a koli ezért olcso...mert szar
2011. máj. 23. 07:43
 9/25 anonim ***** válasza:
23%

Azért kicsit nem ártana, ha te is tekintettel lennél a többiekre.

Egyrészt akik bekerülnek egy föiskolára, azok NEM kislányok, hanem legalább 18-19 évesek. Ha ilyen idösek szexelnek,az szerintem természetes dolog.

Másrészt olyan nincs, hogy MINDEHOL hallod öket, a legtöbben azért megpróbálnak csendesebbek lenni. Én sokáig éltem kollégiumban, de SOHA nem hallottam át a szomszédokat szexelni, de a többiek sem panaszkodtak ilyenröl.

Szerintem itt csak VELED van baj, gondolom, te irtad ki ezt a kérdést is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__csaladfa_..

Attól, hogy te képtelen vagy barátnöt találni, még ne várd el, hogy mindenki mondjon le a szexröl. Nem ártana viszont, ha elmennél pszihológushoz, mert a kérdéseidböl komoly bajok vannak veled.

2011. máj. 23. 07:44
 10/25 A kérdező kommentje:
Most erre mit mondjak? Te pszichológus vagy? Gondolod minden embernek happy az élete, és ha már ide beír valamit akkor lúzer, idióta, nem toleráns, meg hasonlók? Van mikor az embert tényleg húzza az ág is. Nem tudom mért nem lehet főleg egy ilyen kérdésnél bátorító szavakat használni nem pedig lenyomni az embert. Nem sajnálom én senkitől sem a szexet, viszont nem vagyok kíváncsi más nyögésére meg ilyenek. És volt barátnőm nemrég is, szóval nem arról van szó, csak nem szexeltem vele. Ennyi. Attól, hogy nem az esküvői meghívók kinézetéről kérdezek valamit itt, még lehetek normális. De bocs, ha ezt nem így gondoljátok.
2011. máj. 23. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!