Miért ilyen körültekintetlenek a fiatalok?
Ezt én sem értettem soha. Igaz nem voltam még ilyen helyzetben, de amikor hallom vagy olvasom, hogy a szomszédból is áthallatszanak a hangok... nem bírom megérteni. Én nem érezném jól magam másnap, ha az emberekkel találkoznék és tudnám, hogy mindent hallottak.
Hiába mondják, hogy a szex akkor jó ha hangos és önfeledt szerintem ez valamennyire intelligencia kérdése is.
Egyszer egy haverom azt csinálta, hogy visszakiabált nekik olyanokat, hogy: Ó, igen igen még! :)) Ettől elcsendesedtek.
De megértem, hogy fáradtan amikor hajnalban erre ébredsz nem sok kedved van ehhez.
Rémálom lehet, mert engem egy idő után be is indítanának a hangok és akkor tuti nem tudnék aludni... de ez akkor is illetlenség, micsoda állatok élhetnek ott...
Esetleg vásárolj füldugót, vagy másnap szólj nekik, hogy őket nem zavarja-e, hogy mindenki azt hallgatja miként élveznek el...
L21
Azért kicsit nem ártana, ha te is tekintettel lennél a többiekre.
Egyrészt akik bekerülnek egy föiskolára, azok NEM kislányok, hanem legalább 18-19 évesek. Ha ilyen idösek szexelnek,az szerintem természetes dolog.
Másrészt olyan nincs, hogy MINDEHOL hallod öket, a legtöbben azért megpróbálnak csendesebbek lenni. Én sokáig éltem kollégiumban, de SOHA nem hallottam át a szomszédokat szexelni, de a többiek sem panaszkodtak ilyenröl.
Szerintem itt csak VELED van baj, gondolom, te irtad ki ezt a kérdést is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__csaladfa_..
Attól, hogy te képtelen vagy barátnöt találni, még ne várd el, hogy mindenki mondjon le a szexröl. Nem ártana viszont, ha elmennél pszihológushoz, mert a kérdéseidböl komoly bajok vannak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!