Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek? . Ha nem hagynak...

Mit tegyek? . Ha nem hagynak élni.!

Figyelt kérdés

hát a problémám nem olyan vészes..de hát na:(

elegem van hogy a szüleim semmit sem engednek meg,pedig jól tanulok szinte tiszta jeles vagyok,és bulizni ,discoba nem jáárhatok(de még odda nem is mentem volna) normálisan viselkedem,komoly és csendes vagyok.Nem értem miért vannak ki akadva ha hétvégén elakarok menni a városban a főtéren tartandó fesztivál/ünnepségre,a barátaimmal de a két legjobb barátnőm lagziba megy a többiekkel nem engednek el mert szerintük rossz hatással vannak rám..pff..zsebpénzt sem kapok..azt javasolta anyukám hogy menjek el az ő két kolléga nőjével és elleszek ott velük de nekem semmi kedvem két 40-es nővel ott bambulni..,...akkor azt mondták üljek itthon és vigyázak a testvéremre.

15/l

2011. máj. 20. 19:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez így igaz ha a szülők korlátoznak téged mindenbe akkor az lesz a vége hogy titokba elmész meg minden, és így fogod szépen lassan elszúrni az életed. Ilyenkor a legjobb megoldás az ha leültök és megbeszélitek mindezt 15 évesen már járna neked ilyen kikapcsolódás, szóval állj ki magadért és harcolj.
2011. máj. 20. 19:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Mond azt h a nagymamádhoz mész,vagy aludj a nagyidnál,hátha engedékenyebb
2011. máj. 20. 20:04
 13/14 A kérdező kommentje:
nagyon sokat segitetettek köszönöm szépen!
2011. máj. 20. 20:48
 14/14 Niky emo girl válasza:

engem 17évesen sem engednek sehova... ha engedély nélkül meglépek azis azért van mert barátoknak segitségre van szüksége (pl multkor 1ik bnőmék házát sürgősen bekellett fejezni és ott segitettem) nemtudom 15évesen még miért az a legnagyobb gond h nemmehetsz bulizni... barátokkal engemis ugy engednek h legkésőbb 8ra othon de azis ritka pedig én 17 vagyok nem pedig 15... +a baráti körömbe nem1olyan ember van aki megtud védeni meg vigyáz rám nem csak 1-2bnő.. szal eztis vedd figyelembe... de látom fogalmad sincs róla h mik történhetnek de hát tebajod

17/L

2011. máj. 25. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!