Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek? . Ha nem hagynak...

Mit tegyek? . Ha nem hagynak élni.!

Figyelt kérdés

hát a problémám nem olyan vészes..de hát na:(

elegem van hogy a szüleim semmit sem engednek meg,pedig jól tanulok szinte tiszta jeles vagyok,és bulizni ,discoba nem jáárhatok(de még odda nem is mentem volna) normálisan viselkedem,komoly és csendes vagyok.Nem értem miért vannak ki akadva ha hétvégén elakarok menni a városban a főtéren tartandó fesztivál/ünnepségre,a barátaimmal de a két legjobb barátnőm lagziba megy a többiekkel nem engednek el mert szerintük rossz hatással vannak rám..pff..zsebpénzt sem kapok..azt javasolta anyukám hogy menjek el az ő két kolléga nőjével és elleszek ott velük de nekem semmi kedvem két 40-es nővel ott bambulni..,...akkor azt mondták üljek itthon és vigyázak a testvéremre.

15/l

2011. máj. 20. 19:01
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
tanácsok?? mit tehetnék????????????
2011. máj. 20. 19:02
 2/14 anonim ***** válasza:
41%
menj el engedély nélkül.vagy mondd h nagyszülőkhöz mész, és ha vége a fesztiválnak akkor nézz be a nagyihoz.kb ennyi
2011. máj. 20. 19:05
 3/14 A kérdező kommentje:

a nagyim 5 házzal arrébb lakik tőlünk:D

de pénz nélkül akkor sem mehetek odda::

2011. máj. 20. 19:07
 4/14 yuda ***** válasza:
45%

Komolyan mondom úgy sajnálnálak hogy csak úgy szikrázik, de nem tudlak.. és vannak emberek akiknek szüleik sincsenek..és vannak emberek akiknek rossz szüleik vannak...és...és...és...

15 éves vagy és még nem a magad ura? - ezen azért kiakadnék a helyedben.. hogy jönnek ahhoz a szüleid, hogy megmondják a gyereküknek, aki kiskorú hogy mit csinálhat és mit nem?-- felháborító azért nem? :D

2011. máj. 20. 19:07
 5/14 A kérdező kommentje:

nem nem is mondtam!!

csak igazán megérthetnének engem is

2011. máj. 20. 19:09
 6/14 anonim ***** válasza:
Engem is korlátozott anyám anno. semmit nem engedett.. de olyan alapdolgokat mint amiket leírtál.nem pont egy fesztivál, hanem h kicsit mászkáljak velük sulin kívül. max szülinapokra voltam elengedve.. ezért mentem titokban. 10%ban derült ki pl 100 alkalomból 10x. nagyon ügyesen csináltam..:)) neked is javaslom
2011. máj. 20. 19:11
 7/14 A kérdező kommentje:
kipróbálom:)
2011. máj. 20. 19:13
 8/14 anonim ***** válasza:

Én megértelek. 14 éves koromban kibőgtem a két szememet, mert nem engedtek el sátorozni "a bandával". Azóta titokban sokszor hálát adtam már nekik ezért... :D Ugyanis igazuk volt.

Nem tudnál keresni valakit, akivel elengednek? Egy közös ismerős, aki korban közelebb áll hozzád, mint anyukád barátnői? Esetleg egy jó fej, már nagykorú rokon fiú/lány?

Próbálj meg nem követelőzni, és elfogadni a döntéseiket. Légy türelmes, lehetsz még felnőtt, és mehetsz majd akárhová.

Egy anyuka

2011. máj. 20. 19:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Na itt szokott kialakulni, amikor a gyerek rossz ùtra téved. Miért is, mert a szülõk olyanban korlàtozzàk, amelyben nincs igazuk. Ilyenkor a gyerek megpróbàl titokban cselekedni. Ezt kellene megérteni a szülõknek, hogy a sok tiltàsnak a bizalom elvesztése lesz a vége. Egy ilyen làny, mint te is, miért nem biznak meg benned? Kérd a szüleidet, hogy ne tegyék tönkre ezt a rendességet, amely benned van.
2011. máj. 20. 19:43
 10/14 anonim ***** válasza:

Hát fogjuk rá, hogy a fesztivál még oké bár, ha pl. a szegedi BORfesztiválra gondolsz, megértem őket. Ugyanis ott borozás folyik, ha rémlik az meg korhatáros dolog. :D

Diszkóban meg mit akarsz, bogaram? Jobb helyeken 18, rosszabb esetben is 16 a korhatár, és marha zavaró, hogy az ember élni se tud az ilyen kis tinilibáktól. Mert ha rámászik egy srác részegen, őt fogják elővenni, nem a kiscsajt.

A rossz társasággal meg általában igazuk van a szülőknek, engem se engedtek el anno a klassz csajokkal kocsmázni meg császkálni, és lám, mindegyikük egy kiégett, kissé alkesz, lezülött ribanc lett, aki semmire se vitte. Zsebpénzt meg minek, gondolom, ha elmondod mire kell, kaősz annyit, meg még nem maradtál ruha és kaja nélkül se. :D

Biztos van olyan -netán régebbi- barátod, barátnőd, akit ismernek a szüleid is, vele inkább elengednének szerintem, ha tudják, hogy megbízható. A későbbiekre meg ismertesd össze ősöket a barátaiddal, ha még azok utén is tiltanak, hoggy nekik.

2011. máj. 20. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!