Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Titkoljam a saját boldogságom...

Titkoljam a saját boldogságom anyám miatt?

Figyelt kérdés

Anya elég fiatalon szült engem,huszonkevés évesen már elvált volt,aztán belement egy olyan házasságba ami már nem működik pár éve (15 éve házasok),boldogtalan,nagy a korkülönbség is köztük,mindent neki kell csinálnia,a férje max horgászik,se dolgozni,se háztartásba segiteni ha már anya 16-20 órában csinálja a vállalkozását.

Én dolgozom tinikoromtól,18 évesen elköltöztem,meló mellett csinálom most már a másoddiplomámat,és 4 éve megtaláltam életem párját is,akinél jobbat kivánni se lehet (művelt,humoros,magától végez házimunkát,meglep igy évek után is,messziről látni hogy még mindig szerelmes ő is).Plussz végre valahára találtam olyan céget aki hajlandó ugy alkalmazni hogy enged suliba is,és nem minimálbérért(eddig minimálért melóztam).

Párom ennek örömére foglalt is egy étteremben asztalt,még a szülei is felhivtak,h velem örüljenek.(észak-magyarországon ennél többet nem lehet kivánni).

Erre hivom anyámat,aki ahelyett h gratulálna,elkezdi sorolni h neki mi nem jó,megint mit nem csinált meg a férje amit kért,meg hogy bezzeg nekem nem olyan férjem van aki egy fűszálat se tesz keresztbe,megnézné mit csinálnék ha olyan lenne mint az ő férje.stb stb...

Utána még átmentünk nagyimákhoz,véletlen egyszerre anyával,párom kinyitotta nekem a kocsiajtót,puszilgatott,meg még innivalót is hozott,mamám meg is jegyezte hogy de jó hogy a kisunokájának ilyen párja van.

Erre anyám csak a száját huzgálta,meg h megy haza a semmirekellő férjéhez.

Hát de könyörgöm,én tehetek arról hogy nem képes elválni? Fiatal még,nem is csúnya,anyagilag is jól jönne ki egy válásból,nem értem miért nem válik el,pedig mondtam már neki többször h megyek vele,segitek.

Igy meg szenved (bár ez már mazoizmus),és elrontja az én kedvem is,lassan már nem is akarok előtte boldognak látszani,pedig most tényleg az vagyok(lennék?)

N

2011. ápr. 18. 07:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 18. 17:19
 12/17 A kérdező kommentje:

tudom mit jelent a mazoista szó

és?

2011. ápr. 18. 18:01
 13/17 anonim válasza:
szia,először is gratula a barátodhoz,és becsüld meg,szeresd,mindegy hogy kinek tetszik és kinek nem!a te boldogságod az első!anyukád sajnálom,mert voltam én is ilyen helyzetben,de ebből csak ő tud kimászni.már ha akar! 40 évesen még fiatal,mire vár?hagyja ott,még sok szép év áll előtte,mennyit akar még rá pazarolni??amiben tudsz segíts neki,beszélgess el vele kettesben.tudom és értem,hogy neked ez rosszul esik,de a te boldogságod ne menjen a rovására.ha azt mondja neked könnyű,mért nem mondod neki: neked is az lenne ,ha akarnád!mert csak rajtad múlik,élni szeretnél vagy rabszolgája a tehetetlen férjednek?sok sikert anyukádnak a döntéshez.
2011. ápr. 18. 19:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem anyám annó hasonló szituban azt vágta a fejemhez hogy merészlek én bolodg lenni ha ő nem,na fogtam és pakoltam,és közöltem hogy ne rajtam verje el ha neki szar,az ő kedvéért én nem fogok boldogtalan lenni,persze azóta kibékültünk...De azért rossz volt.
2011. máj. 5. 14:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg örülnél-e anya ha a férjem olyan lenne aki nem dolgozna,verne inna aki melett cseléd lennék,stb,ha azt mondja hogy igen,akkor szerintem kerüld el messzire anyádat mielőtt tönkreteszi a még boldog kapcsolatodat és életedet,csak hogy neked se legyen jobb,mint neki pusztán rosszindulatból,irigységből az ember akár a saját a gyerekét is tönkreteszi,ha olyan mértékű már a lelkisérültsége.
2011. máj. 5. 14:41
 16/17 A kérdező kommentje:

hétvégén anyák napja volt,felpakoltuk virággal a kocsit,anya,nagyim,párom anyja,2nagyija.

Anyához mentünk először,akkora hisztit csapott,hogy milyen anyák napja,minek viszek én virágot párom anyjának,ő se visz az anyósának (pedig jó anyós sztem),ő kapta a legsatnyább virágot,nem is kell neki,kitette a keritésre és ránkcsukta a kaput:S

(hozzáteszem mindenki ugyanolyan értékű virágot kapott,és nem én vittem hanem közösen a párommal mind2 anyának,mind3 nagyinak)

Nagyim,párom anyukája,nagyijai meg nem győztek meghatódni.

Végülis elérte,egy darabig nem kell látnia h boldog(?) vagyok,nem megyek a környékére se

2011. máj. 5. 15:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Majd ő fog keresni téged nyugi, ha kell valami...Jól teszed ha nem mész egy darabig.
2011. máj. 5. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!