Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim nem akarják a...

A szüleim nem akarják a boldogságom?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok,és a szüleim kikészítenek,megtiltják hogy a párommal legyek,ha el is megyek valahova,megmondják mikorra jöjjek haza.Azt mondták még eddig semmi örömet nem okoztam nekik az életben,és inkább elviselnék hogy távól éljek tőlük de ne a párommal legyek.Csak esélyt szeretnék hogy boldog legyek...
2009. márc. 29. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Költözz el!!

Vagy a pároddal, vagy albiba, de el!

2009. márc. 29. 11:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt azért jó lenne, ha leírnád, hogy miért tiltanak tőle? Mi bajuk a pároddal?
2009. márc. 29. 13:52
 3/6 A kérdező kommentje:

A párom múltja miatt tiltanak tőle,mert ivott és nőzött...

De amióta együtt vagyunk sokat változott,még az anyukája is észre vette.Én megértem hogy féltenek nem akarják hogy csalódjak,de már felnőttem,ne mondják meg nekem mi jó és mi a rossz.

2009. márc. 29. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Költözz el! Senkit nem szabad a múltja miatt vakon elítélni. De azért járj nyitott szemmel. Hidd el, ők a boldogságodat akarják, csak azt látják, hogy ez a fiú nem hozzád való.
2009. márc. 29. 17:57
 5/6 anonim válasza:

Sajnálatos, hogy ilyen konfliktus van köztetek.

Szerintem költözz el, de folyamatosan tartsd velük a kapcsolatot. Mindenki megérdemel még egy esélyt.

Ha további kérdéseid vannak írj.

2009. márc. 30. 19:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Egyszerűen elegem van,csak a vita megy nálunk,arra akarnak kényszeríteni hogy elköltözöm...nem bírom tovább...

Hogy lehet valaki ilyen,nem értem a szüleimet :(

Bocsi de ezt ki kellett írnom magamból.

2009. ápr. 1. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!