Szörnyű mostmár minden. Mit tegyek?
Március elsején meghalt a mamám, akivel nagyon nagyon közel álltunk egymáshoz, vele is éltünk, nagyon sokat törödött velünk. A szüleim elválltak apám elhagyott minket, így anyummal,és tesommal élek (már). Mostanában sokszor érzem hogy semmi nem jó, elegem van szinte mindig, mindent elrontok. A szg.ünket elrontottam amikor két hete lett megcsináltatva, tesom táskáját elrontottam, a redőnyünket elrontottam, mindent elrontok. Elegem van hogy anyummal egész héten alig beszélek mert megy dolgozni én meg suliban vagyok. Elhiszem hogy kell a pénz, mert mamám adosságai meg számlákat mostmár agymaga fizeti anyum, de akkor is. Hétvégén is dolgozik, aztán itt a csávoja, és vele van egész nap. Aztán mikor volt hogy kiborultam neki és sirtam hogy elegem van sokmindenből én lettem leorditva hogy mért igy fogom fel. De őszintén. Hogy lehetne felfogni hogy apámnak nem kellettem, anyumat szinte semmi nem érdekli velem kapcsolatban, mamám meghalt. Amikor rámjönnek az ilyen rossz érzések mindig mamám volt az, aki vigasztalt mellettem volt. És most senki nem áll mellettem. Tesom barátja gunyolodik velem :igazad van, mindent elrontasz.(tudom hogy csak viccből mondja, de rossz nagyon.) Mit tegyek? Mikor mamám élt is ez volt h anyumat nem érdekelte igy semmi. Jo hogy megbizik bennem és elenged bárhova bármikor, de mi van ha nem is megbizik bennem, csak nem is érdekli? Van hogy mondok neki valamit, és egyszavas válasza: aha.
Mit kellene csinálnom?:( Előre is bocsi hogy ilyen hosszu lett.
17/L
Semmit.
Túl élni az életet és amit még túl lehet.
"Emeljétek föl szivünket! Azé,
aki fölemeli."
József A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!