Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szörnyű mostmár minden. Mit...

Szörnyű mostmár minden. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Március elsején meghalt a mamám, akivel nagyon nagyon közel álltunk egymáshoz, vele is éltünk, nagyon sokat törödött velünk. A szüleim elválltak apám elhagyott minket, így anyummal,és tesommal élek (már). Mostanában sokszor érzem hogy semmi nem jó, elegem van szinte mindig, mindent elrontok. A szg.ünket elrontottam amikor két hete lett megcsináltatva, tesom táskáját elrontottam, a redőnyünket elrontottam, mindent elrontok. Elegem van hogy anyummal egész héten alig beszélek mert megy dolgozni én meg suliban vagyok. Elhiszem hogy kell a pénz, mert mamám adosságai meg számlákat mostmár agymaga fizeti anyum, de akkor is. Hétvégén is dolgozik, aztán itt a csávoja, és vele van egész nap. Aztán mikor volt hogy kiborultam neki és sirtam hogy elegem van sokmindenből én lettem leorditva hogy mért igy fogom fel. De őszintén. Hogy lehetne felfogni hogy apámnak nem kellettem, anyumat szinte semmi nem érdekli velem kapcsolatban, mamám meghalt. Amikor rámjönnek az ilyen rossz érzések mindig mamám volt az, aki vigasztalt mellettem volt. És most senki nem áll mellettem. Tesom barátja gunyolodik velem :igazad van, mindent elrontasz.(tudom hogy csak viccből mondja, de rossz nagyon.) Mit tegyek? Mikor mamám élt is ez volt h anyumat nem érdekelte igy semmi. Jo hogy megbizik bennem és elenged bárhova bármikor, de mi van ha nem is megbizik bennem, csak nem is érdekli? Van hogy mondok neki valamit, és egyszavas válasza: aha.

Mit kellene csinálnom?:( Előre is bocsi hogy ilyen hosszu lett.

17/L

2011. ápr. 16. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Semmit.

Túl élni az életet és amit még túl lehet.

2011. ápr. 16. 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:
semmmit, élni az életed és vigyázni amagdra mert sajnos az anyukádra nem számíthatsz. Ha teheted és szereted apudat költözz hozzá, szerezz megbízható barátnőket és mond el nekiik a bajod, lehet tud segítenii
2011. ápr. 16. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Mamád adósságait miért fizeti anyukád? Az örökségről le is lehet mondani, főleg, ha minuszos a mérlege.
2011. ápr. 16. 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:

"Emeljétek föl szivünket! Azé,

aki fölemeli."

József A

2011. ápr. 16. 21:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Esetleg a tesóddal nem tudsz barátkozni? Vagy keress valami "pótmamát". Vannak tanárok, idősebb szomszédok, rokonok, vagy egy jó barátnőd anyukája, vagy valaki, akinek a gyereke mondjuk külföldre mnent, és most gyerekhiánya van, stb. Vagy próbáld meg nagy bölcsséggel elfogadni. Tanulj filozófiát. Vagy járjál valamilyen egyházba, gyülekezetbe. És még: Adj még egy esélyt az anyukádnak. Mutasd ki a szeretetedet aprócska kis ajándékokkal, virággal olykor - olykor, vagy valami otthoni munka elvégzésével. Hátha észrevenné. Meg innen is keresgethetsz valamit, ami rád és anyukádra passzol: [link]
2011. ápr. 16. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Igazából semmi mást nem tudsz tenni csak próbálni elfogadni a helyzetet. Nem éppen a legszebb dolod anyudtól hogy így semmibe veszi az érzéseidet, de ha már egyszer ezt dobta a gép akkor próbáld kibírni legalább addig amíg komoly kapcsolatod nem lesz és esetleg el tudsz költözni. Onnantól már minden szebb lesz. 24/L
2011. ápr. 16. 21:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Arról szó nincs hogy elakarok költözni. Nagyon szeretem anyumat, és tisztelem benne hogy ennyit dolgozik hogy eltartson minket. Csak egyszerűen összejött most minden. Azért kell fizetni mert mamám házában lakunk, és ezen is van valami számla, nem tudom. Lehet én hibám is, hogy így fogom fel a dolgokat, csak nem tudom mi legyen. Tudom hogy anya is szeret engem meg tesómat, mert a másik mamánk elakart kiskorunkban venni tőle és nem engedte, meg értünk dolgozik hogy legyen meg mindenünk. Csak a szeretet kimutatása hiányzik. Sajnálom hogy félreérthetően irtam az előbb.
2011. ápr. 16. 21:39
 8/9 anonim válasza:
100%
Mindenképpen szükséged lesz egy nagyon szeretetre vágyó kedves pasira, nem tok más olyan ötletet, ami a szeretet hiányodat tudná pótolni :( Azért jobbulást kívánok. (F)
2011. ápr. 16. 22:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is egy fiú lesz a megoldás neked, majd egyszer csak..
2011. ápr. 19. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!