Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Most igazam van, vagy csak én...

Most igazam van, vagy csak én esek túlzásba?

Figyelt kérdés
kicsit hosszú lesz.kezdődőtt,hogy a párommal lassan egy éve feljöttünk pestre.rá pár hónapra utánunk jött a kedves anyósom.külön albérletről volt szó,erre 1hónap eltetltével rábeszélte a páromat,hogy költözzünk össze.én agy nehezen belementem,erre pár hétre ideköltöztetett egy nála 20évvel fiatalabb csávót.a pasi nem dolgozott vagy 2hónapig,utánna dolgozott 2őt,majd most már megint 4hónapja nem csinál semmit.anyósom isteníti a hapsit,de azt lesz...ja,hogy a fia napi 12órát gürizik.hozzáteszem mindig a párom csinált az anyjának munkahelyet.anyós semmit nem csinál,lassan ott tartunk,hogy nekem kell takarítanom utánuk is.decemberbe megszületett a kislányunk,ő sem érdekli.ma is egész nap itthol volt és még csak rá sem nézett a picurra.venni se vett még neki semmit,de a munkahelyén meg úgy állítja be magát,hogy ó milyen szuper jó nagyi.tényleg a saját fiát semmibe nem nézi ezt az ingyen élőt meg isteníti.mikor a páromnak szóvá teszem,csak annyit mondd,hogy őt nem érdekli,azt csinálnak amit akarnak,de én tudom,hogy neki is rosszul esik.már nagyon elegem van belöle!hogyan szabadulhatnánk meg tölük?vagy csak én esek túlzásba?
2011. márc. 12. 20:28
1 2
 11/13 anonim válasza:
Az indiai családok jutnak erről eszembe, ahol minden generáció egy házban él.
2011. ápr. 14. 18:57
 12/13 anonim válasza:
Öljétek meg őket!:D
2011. ápr. 14. 20:16
 13/13 A kérdező kommentje:
a páromnak lett ez az elvetemült ötlete.csak azért mert anyós annyira tudta befolyásolni,hogy az hihetetlen.most megtörtént az az eset,hogy elmondtam a sógornőmnek,hogy itt van anyósom kandúrja is,ő meg elmondta anyós anyukájának.jövőhéten megy haza anyós(sajnos nem végleg)és kíváncsi leszek,hogy a sógornőm elmondja-e neki,hogy tőlem tudja:):)köszi szépen a válaszokat.
2011. ápr. 15. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!