Anyu sosem fog megváltozni? :/
9-éve édesapámmal élek,anyu elment külföldre,ott megtalálta az igazi párját és két szép gyermeket szűlt,örülök,hogy neki ott jobban megy az élet,semmi kétség.A gond a következő lenne,de lehet hogy rosszul érzem,-
-Nem fordít rám kellő figyelmet,úgy veszi hogy neki nem kell rólam gondoskodnia,hogy nem kell felhívjon legalább hetente egyszer,igazán mondva csak akkor vagyok jó és akkor vagyok az eszében amikor kihív nyaralni vagy éppen a téli szünetre.Egyszerűen nem jelentkezik,és ne is beszéljek arról hogy a gyermek eltartást sem akarja fizetni.Néha néha küld pénzt.Nem is az a legnagyobb gond,hisz hála istennek apu megadja ami kell,igaz hogy nagy házépítésben vagyunk,de az mellett megvannak a dolgaim amire szükségem van.Nagyon erősödött bennem az érzés,hogy anyu sosem fog megváltozni.Útóljára 2,5 hete jelentkezett.Nem tudok mitévő lenni,ha beszélünk erról a dologról,egyik fülén be,másikon ki :/
15 L
Hát arra én is kíváncsi lennék, mert ő fogalmazta meg leginkább jól.
Gondolom valaki, akire ráillett a leírás..
Nem számítanak a pontok, én így érzek, és szerintem a többség is. Aki szerint az ilyen nő anyának nevezhető, az vizsgálja át alaposan a helyzetet, mert baj van az értékrendjével.
Csak bele kell képzelni magad: Megszültél egy gyereket, akit neveltél 6 éves koráig, lehetőleg minden igyekezeteddel és szereteteddel. Aztán valami történik a kapcsolatoddal, és otthagyod a 6 éves gyereket! Nekem ez hihetetlennek tűnik, nem tudom felfogni. De hogy az ANYA tegye mindezt! Mi késztethet erre egy édesanyát? Valaki megírhatná, mert magamtól sosem fogok rájönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!