Soha nem fog megváltozni?
Figyelt kérdés
Kiköltöztem az USA-ba, mert ez volt az álmom, emiatt a bátyám megszakított velem minden kapcsolatot. Most, hogy hazajöttem egy kis időre, elmentem hozzá, de csak a felesége nyitott ajtót. Illetve vele dobatott ki.
Szerintetek mindig így fog viselkedni? Régebben nagyon jó volt a kapcsolatunk.
2010. okt. 19. 20:12
1/11 anonim válasza:
Szerinted itt ki ismeri a testvéredet, meg azt, hogy mi baja volt azzal, hogy elmentél Amerikába?
2/11 anonim válasza:
Szerintem hagyd a csudába. Te megvalósítottad az álmodat, ne érezd magad emiatt rosszul. A nagybátyád elég gyerekes, szerintem hagyj neki egy kis időt, hidd el a végén ő fog téged keresni!:)
3/11 A kérdező kommentje:
Bátyám és nem nagybátyám...
Azon kívül, hogy ez volt az álmom, semmilyen más oka nem volt.
Neki ez pedig nem elég nyomós ok arra, hogy valaki elhagyja a hazáját.
2010. okt. 19. 20:25
4/11 anonim válasza:
Én nem foglalkoznék vele többet. Magáról állította ki a szegénységi bizonyítványt.
6/11 anonim válasza:
Erre azt szokták mondani, hoyg jössz te még az én utcámba vagy jön még kutyára dér. Válaszd ki melyik tetszik jobban és ne foglalkozz vele.
7/11 anonim válasza:
Van gyereked, házastársad? Szüleid mit szóltak hozzá, hogy kimentél? Hány éves vagy?
Ezeket a tényeket sem ártana ismerni a válaszadáshoz.
8/11 A kérdező kommentje:
Nincs se gyerekem, se feleségem, most éppen barátnőm se. Én 27 vagyok, a bátyám 29. A szüleim nem örültek, de elfogadták.
2010. okt. 21. 16:28
9/11 anonim válasza:
Mit fogadtak el a szüleid? Hogy kidobott a tesód?
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!