Az unokahugommal már tele van a hócipőm, mi a megoldás?
ő 12 éves én 18! folyton "oltogató" leveleket ír nekem ami már elég idegesítő.Én is szívesen leoltanám,hisz lenne mivel(elég fogyis,meg értelmi szint 0 kategóriás)de az a baj,hogy nővérem az anyja és ezzel őt is megbántanám...próbáltam már hárítani több féle képpen,de mint a bumeráng...volt h egy hétig nem írtam neki semmit,erre ő mindennap írta:most meg kussolsz,meg ilyen szöveg...nem akarok az ő szintjére lealacsonyodni...mit tegyek,mégis leoltsam durván,nővéremmel is bekavart,szal mindegy lenne:(
18/L értelmes válaszokat várok!köszi
Engem nem érdekel ha ottmarad se...Anyjával ilyen a viszonya...Gratulálok a nővérednek ezért nem kell szocpolért,csépéért,kinyomni x mennyiségü gyereket,védekezni kellet volna...Már nehargudj az őszinteségmeért...
28N
Akkor már biztos, hogy rád akar támaszkodni. Téged "szeret" csak a maga módján, hisz olyan közegben él, ahol nincs szeretett. De ha erős leszel vele szemben és te leszel a "nagyobb" akkor egy idő után téged fog követni és tudsz rá hatni.
De annak nem az a módja, hogy "visszaoltod".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!