Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A férjem lánya nekem kim?

A férjem lánya nekem kim?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy mostohalánynak hívják, de ez az elnevezés akkor is megáll, ha nem én nevelem (az anyjával él)(kérdőjel) Vagy ebben az esetben egyszerűen csak a "férjem lánya" (kérdőjel)

Bocsánat, de a rendszer belekötött a kérdőjeleimbe, csak így tudtam megoldani.

2010. dec. 7. 22:52
1 2
 11/13 bellatrem válasza:

ez tőled függ szerintem...

mi családunk úgy van hogy anyukám elvált apukámtól és öszejöt 1 másik férfival akinek úgyszintén volt 1 gyereke aki velem 1 idős és lett 1 közös gyerekük már 12 éve élünk így és mind a 2 szülő úgy tekint mind a 3 gyerekre mintha a sajátja lene...tehát szerintem tőled függ hogy nevelt lányod de akár teljes szintű anyukája is lehetsz akár...

2010. dec. 10. 13:32
 12/13 A kérdező kommentje:
Anyukája biológiailag se lehetnék, mivel 10 évvel fiatalabb csak nálam :) (pont félúton vagyok életkorban a lány és a férjem között)
2010. dec. 10. 17:52
 13/13 anonim válasza:
0%
SENKID!!
2010. dec. 13. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!