A ferjem kacerkodik mas asszonyal, mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Elottem ir a meszengeren,es ir sms-t,annak a nonek.Nem erdekli,hogy nekem faj,beszeltem vele es azt mondta,hogy az eletevel azt csinal amit akar.2011. okt. 21. 18:45
1/22 anonim válasza:
Ha ilyen degenerált a férjed,Te is csináld ugyanezt!
Kíváncsi lennék ehhez mit szólna..
Tuti nem tetszene neki,de Te is válaszold majd neki azt:Hogy apukám tipli ki a szobából,mert azt csinálok az életemmel amit akarok!(ja és mindeközben mutass be neki a középső ujjaddal)
:D
2/22 anonim válasza:
Hogy jutott idáig a kapcsolat? Ennyire elhidegültetek egymástól? Ti egyébként eddig hogy viszonyultatok egymáshoz?
3/22 anonim válasza:
Köldökétől egy arasszal lejjebb jól irányzott ütés, majd csavarás. Amikor a földön fetreng, erős, lendületes rúgás a has tájékára. Ez hétvégén napi 3-4 szer megismétlendő. Hétfő ügyvéd, válóper...stb.
4/22 anonim válasza:
Ja, ha mosol, a ruháit nehogy véletlen betedd a gépbe. Csak hadd maradjon a szennyeskosárban.
Főznöd sem kell feltétlen! Te menj el - a gyerekekkel, ha vannak - egy étterembe, ő meg egyen szárazkenyeret.
5/22 anonim válasza:
Ha tied a lakás akkor b*szd ki és mond meg neki Én is azt csinálok amit akarok az enyémmel és Én nélküled élném tovább.Ha közös akkor c*mi van, jó kapcsolatod ebből már úgy se lesz.
6/22 anonim válasza:
Kérdezd meg, miért csinálja.
Lehet, nem is sejti, hogy ez neked rosszul esik (a pasik ilyenek).
7/22 anonim válasza:
Biztos túl sokszor "fájt a fejed".
8/22 A kérdező kommentje:
Mar 30 eve vagyunk hazasok,bisztos megunt
2011. okt. 21. 18:56
9/22 anonim válasza:
Legyél vele kedves, igyekezd még jobban szeretni, ha meg akarod menteni a házasságodat! Ha ajánlhatom, nézd meg a Tűzbiztos házasság c. filmet! A youtube-on fenn van részekre osztva, itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=bNauDqbmc3w
10/22 anonim válasza:
Nem tűrném a helyedben.Válj el én azt tanácsolom, kezdj új életet nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!