A ferjem kacerkodik mas asszonyal, mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Elottem ir a meszengeren,es ir sms-t,annak a nonek.Nem erdekli,hogy nekem faj,beszeltem vele es azt mondta,hogy az eletevel azt csinal amit akar.2011. okt. 21. 18:45
11/22 anonim válasza:
Ti úgy sem fogtok elválni, mert általában az alacsony IQ-val rendelkező emberek nehezen változtatnak az életükön, társfüggők, stb.
12/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok
Nem kell még okvetlen elválni, beszélj vele, Te nem e vagy hibás ebben az egészben.De ha a beszélgetés sem használ, akkor váljatok el.
13/22 anonim válasza:
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:59
Még sem az utolsó voltam.
14/22 anonim válasza:
Legyen kedves? Miért, mert megalázza a férje. Ne moss, főzz rá, csinálja az, akinek üzenget. Ha ő azt csinál az életével, amit akar, hát akkor te is. Járj el otthonról, csinosítsd magad, aztán majd észbe kap.
15/22 anonim válasza:
Az enyém is ezt csinálta,kapuzárási pánikra hivatkozott! Ilyet írt facebookon egy nőnek"Ha lenne a nyaralási képei között fürdőruhás is,kattintanék a tetszik a gombra! Aztán aznap jó látványosan tálaltam neki a vacsoráját és kiabáltam a kutyámnak hogy gyere drágám egyél! Hát mondom ha valami nem oké, tán nyomd meg a nem tetszik gombot...azt a pofát...muuhhhhahahahahahaa..szánalmas barom !Hagyd el te is úgyse változnak!!!
16/22 anonim válasza:
Az ő életével tényleg azt csinál,amit akar, de a tieddel nem!
17/22 anonim válasza:
"Ja, ha mosol, a ruháit nehogy véletlen betedd a gépbe. Csak hadd maradjon a szennyeskosárban.
Főznöd sem kell feltétlen! Te menj el - a gyerekekkel, ha vannak - egy étterembe, ő meg egyen szárazkenyeret."
Csatlakozom! Nem vagy köteles Te sem, hogy rá moss, takaríts, főzz...Azt csinálsz amit akarsz!;)
18/22 anonim válasza:
Tombol nálad az intelligencia:)
19/22 anonim válasza:
Szeresd magad!!!Legyen annyi önbizalmad,méltóságod hogy lépsz!!!!Ne gyertek ilyennel kedvesség stb!!Csak lovat kap maga alá!!!Igaz aki írta:nem változik!!!!!!
Írd meg mi lett hogy döntöttél!!!
20/22 anonim válasza:
Hát igen, ha szerinte az életével azt csinál amit akar, akkor csak csinálja.. de nélküled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!