40 éves vagyok eddig még nem szültem, férjem 11 évvel idősebb. A lánya 30 éves, most lett babája 3 hete. Életemben az ő babáját fogtam elöször. Fura érzés volt, talán csak kellene egy bébi?
Miért ne lehetne, ha azt érzed és a párod is,hogy szeretnétek és vállaljátok?
Epi bogyók nehezítőek, ezért beszélj az epileptológusoddal is erről. Nekem pont ma mesélte a dokim,hogy a minap császározott egy epis mamát.
Bocsi a becézgetésért(epi)...érintett vagyok kissé, ezért már ez van a nyelvemen, kezemben...:( :)
Én nem biztos, hogy ilyen idősen ajánlanám a babavárást! Pláne beleszámítva, hogy még úgymond nem is próbálkoztatok, tehát ki tudja mennyi idő lenne még mire megfoganna. Ha mindenképpen szeretnél gyermeket, az örökbefogadást ajánlom!
És így kiküszöbölhető az, hogy örökölje a betegséged.
jakupcsek gabi sem volt tini amikor bevállalta a 3. babát(40-en túl)!
miért ne lehetne 40 évesen is bevállalni a babát!
két emberen múlik!
ennyi az egész!
ebben igazad lehet utolsó válaszoló de az életre nincs garancia!
34 éves vagyok és lehet hogy már én sem élem meg a gyermekeim felnövését!
persze hogy az esélyek különböznek!
több procedurának lesz kitéve de ha babát szeretne. akkor azt is vállalnia kell!
rajtuk múlik és sok sikert !
Nagynénim 42 évesen szült, lánya teljesen egészséges, ma már 24 éves, kettejük kapcsolata pedig tökéletes.
Ha az orvosod a gyógyszerszedés ellenére zöld utat ad a gyermekvállalásra és a párod is úgy gondolja, vágjatok bele. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!