40 éves vagyok eddig még nem szültem, férjem 11 évvel idősebb. A lánya 30 éves, most lett babája 3 hete. Életemben az ő babáját fogtam elöször. Fura érzés volt, talán csak kellene egy bébi?
De abba senki sem gondolt bele, hogy majd a gyerek hazajön az iskolából és elmeséli a szüleinek, hogy kérdezték tőle a többiek, hogy neked tegnap a nagymamád volt a szülőin???!!!
Arról már nem is beszélve, hogy egy kicsit kevesebb türelme van már egy 40 évesnek mint egy 20 évesnek!
Csinaljatok utodot! :) Igen! Most beszeltem egy regi fonokommel, aki 60 korul jar, a felesege 48 eves, van egy 5 eves kisfiuk es nagyon boldogok. Es a kisfiu is az, miert ne lenne az, szeretik egymast a szulei! Mondta fonokom, hogy szeretnenek meg egy kislanyt csak nem egyszeru, mert mar idosek mindketten...
En drukkolok nekik.
Ne hallgass senkire, csak azt csináld ami titeket boldoggá tesz. Ez egy nagyon egoista világ, látod, mindenki szinte csak azzal foglalkozik, hogy milyen ciki lesz a gyereknek, hogy idősek a szülei. A gyerek boldog lesz, mert szeretik a szülei. Egy életünk van és boldogan kell leélni. Soha senkire sem hallgass, mert az emberek nagy része előnybe helyezi a pénzt, nyaralást stb-t a gyereknél, pedig a gyerek tud csak igazi boldogságot adni.
Drukkolok, hogy jó döntést tudj hozni!
Természetesen semmi. A kérdezőnek és nekem ugyanannyi esélyünk van balesetben és betegségben meghalni. Viszont ha az átlagéletkort nézem, nekem 15 évvel több van vissza: ezt a gyerekkel tölthetem.
Egyébként az aki azt mondja hogy nincs semmi akkor ha a gyereket ezzel cukkolják, az rohadtul nem emlékszik már milyen volt kamasznak lenni. Vagy ovisnak.
Szerintem, ha szeretnétek, próbáljátok meg.
Én is hasonló cipőben járok, 36 éves vagyok, a Párom 15 évvel idősebb. Neki van két gyermeke. Mi is most próbálkozunk egy kisbabával.
Sok sikert.
Miért ne lehetne?
Igen sok nő később vállalja be a babát mi is az elsőre készülünk és nem sem vagyok már tini:))
Drukk++++++++++++++++++
Mi lett veletek? Lett baba?
(Amúgy ezt a folyton szajkózott ökörséget, hogy a "nagymamájának néznek" én nem osztom. Anyám 40 volt, amikor születtem, és a késői gyerekvállalás annyira megfiatalította, hogy mindig kb. 15 évet letagadhatott volna a korából. De nem tagadta le, én meg halálosan BÜSZKE voltam a gyönyörű anyámra, aki mellett elbújhattak az osztálytársaim huszon-harmincéves szülei. ENNYI.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!