Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Adnátok ötletet hogyan készits...

Adnátok ötletet hogyan készitsem el a 60-as számot apósomnak lufiból?

Figyelt kérdés
Étteremben lesz megtartva és anyósom szeretné ha megcsinálnánk a 60-as számot lufiból. De hogyan? Mire lehetne rögziteni? Ötleteket kérnék szépen:-((
2010. nov. 29. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Héliumos lufi és úgy kötöd fel, hogy a lebegő lufik kiadják a 60-as számot, hoszabb-rövidebb madzaggal meg lahat elég jól oldani.
2010. nov. 29. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj egy fém keretet valami drótból 60-as formában és arra kötözgesd a lufikat, a keretet meg lógasd le a plafonról damilon.
2010. nov. 29. 15:07
 3/6 Egyszerű huszonéves ***** válasza:
Vannak azok a hajtogathatós hosszúkás lufik. Ha ügyes vagy tudsz belőle 60-ast hajtogatni nem olyan nehéz.
2010. nov. 29. 15:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én anno az unokahugom esküvőjére olyan lufidíszt készítettem, mint amit a bevásárló központokban lehet látni. Kettesével összekötöttem a lufikat és ezután két ilyen összekötött lufit egymásba csavartam.

Nem kell hozzá sok kézügyesség (hiszen nekem is sikerült :-)) és nagyon látványos eredménye van.

Ha megvannak ezek a négyes darabból álló "lufivirágok" (nem tudok jobb nevet neki). akkor egy madzag segítségével egymáshoz lehet rögzíteni azokat és akár a hatvanas számot is kialakíthatod belőlük.

Boldog szülinapot apósodnak!

2010. nov. 29. 17:08
 5/6 emo klaudia válasza:
100%

vagy megkersz valakit , hogy hajtogasson neked lufibol egy 60-ast

vagy megprobalod te

de a leg egyszerub ha a lufira marker-el vagy valamivel rairod , hogy : 60

boccsi ha nem segitett a valasz de nem jutot eszembe mas

2010. nov. 29. 18:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm aranyosak vagytok,vannak jó ötletek!
2010. nov. 29. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!