Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ajándék ötletetek apósomnak?

Van ajándék ötletetek apósomnak?

Figyelt kérdés

Amit tudni kell róla, hogy beteg, egész nap otthon ül, tv-zik, és olvas. Minden évben könyvet veszünk neki.

Szeretnénk valami mást.

2010. febr. 26. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy újságra előfizetés + egy torta.
2010. febr. 26. 11:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Fürdőköpeny? Pizsama? Papucs? Ágymelegítő? Biolámpa? Olvasólámpa?Új szemüveg, tokkal? DVD? Filmek?

Jó ötlet, ha olyat vesztek neki, amivel letudja foglalni magát! Én szeretek könyvet kapni! Végülis mindig másikat vesztek neki, és minden könyv újdonság!

2010. febr. 26. 11:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

masszázsfotel

ha kevesebbet szántok rá,akkor maszirozókészülék (3ezerért kaphato egész jó)

vagy fitelba tehető maszirozópárna (elektromos,bedugodd,bekapcsolja és masziroza az egész hátát

vagy szintén fotelba valo melegitőpárna,főképp vesére érzékenynek jó

2010. febr. 26. 11:52
 4/6 anonim válasza:
szerintem finom tesztanak biztosan nagyon orvendene.. es h mit melleje az attolfugg h milyen alkalomra?
2010. febr. 26. 12:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meghívhatnátok egy régi barátját, akivel nagyon jóban vannak, és jókat tud beszélgetni. E mellé szinte mellékes, mit adtok. Az említett ötletek is nagyon jók. Mamusz, pizsama, borotválkozókészlet, olvasólámpa, filmsorozat DVD-n (ha nincs, akkor DVD lejátszó, zenelejátszó, ilyemi.)
2010. febr. 26. 12:05
 6/6 anonim ***** válasza:
A régi jó barát nagyon jó ötlet!
2010. febr. 26. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!