MIért ilyen velem az anyám? (HELP)
Figyelt kérdés
Szerettem volna elmenni ma délelőtt a nőgyógyászhoz,mivel már 1 éve van hüvelyfertőzésem. Mondtam anyának erre mondta hogy nem, mert mennem kell suliba.
Most komolyan azért nem mehetek el mert suliba kell menni... én meg szenvedjek tovább:S:..
magamban meg nem akarok elmenni.. más meg nincs akire számíthatok.. mégis ezekután mit lehet tenni?:S
2010. nov. 24. 06:43
21/24 anonim válasza:
2x Voltál? Nem hatott?
Úgy érzem már csak a bizonyítványodat magyarázod
22/24 anonim válasza:
Ha nem hat,amiket a nőgyógyász felír,akkor menj a háziorvosodhoz és ezt mondd el neki,akkor lehet,hogy valamilyen belgyógyászati probléma a kiváltó oka a betegségednek és azt is kezelni kell a nőgyógyászati gonddal együtt.Például lehet,hogy gyenge az immunrendszered és ezért nem múlik a fertőzés.Ezt háziorvos tudná kezelni.
23/24 A kérdező kommentje:
hát klion D hüvelykúpot kaptam amugy meg valami másikat csak arra nem emlékszem de az 6 db-os volt barna dobozos és hűtűbe kellett tárolni.
2010. nov. 24. 16:34
24/24 anonim válasza:
Ha a suliban megbízol az ofődben, kéretőzz el óráról. Aztán kérsz neki a dokitól igazolást.
Vagy ha egyébként is otthon kell maradnod, pl. köhögés, akkor a végefelé, mikor jobban vagy, jut idő ezt-azt elintézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!