Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » MIért ilyen velem az anyám?...

MIért ilyen velem az anyám? (HELP)

Figyelt kérdés

Szerettem volna elmenni ma délelőtt a nőgyógyászhoz,mivel már 1 éve van hüvelyfertőzésem. Mondtam anyának erre mondta hogy nem, mert mennem kell suliba.

Most komolyan azért nem mehetek el mert suliba kell menni... én meg szenvedjek tovább:S:..

magamban meg nem akarok elmenni.. más meg nincs akire számíthatok.. mégis ezekután mit lehet tenni?:S

2010. nov. 24. 06:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha jobban bele gondolok mindkettőtöknek igaza van. Neked, mert a hüvely fertőzés nem játék. Anyudnak, miért kell ezzel már 1 éve várni? Volt azóta -ahogy előttem írták- nyári, őszi szünet. Már nagyon sokszor elmehettél volna. Ja, és most jön a téli szünet.

Ha akarod meg tudod úgy oldani, hogy mindenkinek jó legyen.

2010. nov. 24. 07:37
 12/24 anonim ***** válasza:

Túl sok a talán :S

Nem merte elmondani?Mit nem mert? Azt hogy pl folyása van?

Ugyanmár

2010. nov. 24. 07:37
 13/24 anonim ***** válasza:
Kérdező hány éves vagy?
2010. nov. 24. 07:40
 14/24 anonim ***** válasza:
Miért kell ebbe anyukádnak beleegyezni? AZ orvoshoz menj el egyedül, és kérj töle igazolást.
2010. nov. 24. 08:04
 15/24 Kriszti83 ***** válasza:
Kompromisszum: mindjárt itt a téli szünet, amikor nincs suli, el tudsz menni szerdán a dokihoz. Ebbe már anyud sem köthet bele. Ha egy évet vártál, már mind1 ez a pár nap.
2010. nov. 24. 08:43
 16/24 anonim ***** válasza:

Áruld el nekem, hogy

a/ mi a fenéért vártál egy évet,

b/ mit ugrálsz most, ha eddig neked nem volt fontos?

c/ mit vársz anyukádtól, ha ennyire nem vagy bizalmas vele?

2010. nov. 24. 08:49
 17/24 anonim ***** válasza:
58%

Vannak szülők,akikkel nem lehet bizalmasan beszélni,mert például elutasítóak,hitetlenkedők,gyanakvóak.Ha a gyereknek baja van,egyből azt hiszik,hogy szimulál.Aztán vannak még mindig olyan szülők,akikkel "nem illik efféle dolgokat szóba hozni"...mint nőgyógyász.

Kérdező nyilván nem örömében hallgatott ilyen soká a betegségéről.

Milyen anya az,aki mellett a gyerek egy éven keresztül szenvedhet,észre sem veszi, és még ezután sem az az első dolga,hogy orvoshoz kísérje??

2010. nov. 24. 10:11
 18/24 anonim ***** válasza:

Én azért szívesen meghallgatnám az anya verzióját is

Nem biztos hogy midig minden úgy van ahogy itt a tinik leírják

2010. nov. 24. 11:00
 19/24 anonim ***** válasza:
biztos van oka amiért anyukád ilyen veled ,de köss vele egy kompromisszumot, hogy ha elkísér és a doki azt mondja nincs semmi bajod megbüntethet, de ha mégis beteg vagy akkor bocsánatot kér vagy ha nem olyan típus szimplán megúszod büntetés nélkül,mivel tudjuk hogy beteg vagy nem lesz gond és mindenképp kérj igazolást a dokitól, hogy a suliban ne legyen gond
2010. nov. 24. 12:17
 20/24 A kérdező kommentje:

voltam már amugy 2 x nőgyógyásznál de amiket felírt nem hatott. :/

és akkor anyukámmal voltam akkor eljött, de most valahogy nemjön, meg azthiszi suli miatt..

de lehetséges hogy azt is hiszi hogy már elmúlt,meggyógyultam, de közbe nem :S

2010. nov. 24. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!