MIért ilyen velem az anyám? (HELP)
Szerettem volna elmenni ma délelőtt a nőgyógyászhoz,mivel már 1 éve van hüvelyfertőzésem. Mondtam anyának erre mondta hogy nem, mert mennem kell suliba.
Most komolyan azért nem mehetek el mert suliba kell menni... én meg szenvedjek tovább:S:..
magamban meg nem akarok elmenni.. más meg nincs akire számíthatok.. mégis ezekután mit lehet tenni?:S
ahol lakom szerdánként van az orvos,és délelőtt :/
de mindegy.
ÉS nincs a közeledben olyan város ahol van délután is rendelés?
Miért nem mentél el őszi szünetben diokihoz vagy nyáron?!
Legtöbb helyen csak délelőtt van rendelés!
Mondd meg anyukádnak,hogy ha lógni akarnál,jobbat találnál ki,mint a nőgyógyászhoz rohangálás.És ha nem hiszi el,hogy beteg vagy,kérdezze meg majd a nőgyógyászod,vagy nézze meg a leleted.
Miért nem akarsz egyedül menni?Nincs barátnőd,aki épp ki van írva,de van annyira jól,hogy elmenne veled?
Szerintem,ha nincs más választás,szedd össze a bátorságod és menj egyedül.Ki tudja,ha esetleg tovább terjed egyszer a fertőzés és lesz valami csúnya gyulladás belőle,talán még gyermeked sem lehet a későbbiekben.Másrészt pedig gondolom,kellemetlen .Már rég ki kellett volna kezeltetni.A nőgyógyász csak megvizsgál(fájdalom mentes)és felír valamit gyógyszert,vagy kenőcsöt,nem tudom.Nem kell ahhoz anyukád.Ha nem veszi komolyan az egészséged ,legalább vedd komolyan te .
Ahol én lkaom ott délelött-délután is van rendelés!
De akkor sem értem miért nem ment el tavaszi-nyári-vagy téli szünetben
Szóval ne csak anyukát szidjátok mert a kérdező is sáros a dologban :S
Talán mert akkor még nem merte elmondani?Vagy mert azt remélte magától is meggyógyul?....okosok...
Talán menjen az ország másik végébe nőgyógyászhoz,mert az délután is rendel?Lehet,hogy meg se vizsgálná,legfeljebb,ha magánorvos,az meg drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!