Édesanyám megteheti hogy "kiteszi a szűrömet"?
Nem fizeti a ruháimat, a könyveimet, és zsebpénzt sem ad. Gondoljatok bele, a húgaim még rosszabb helyzetben vannak, ők el se költözhetnek, ha úgy adódik.
Mellesleg levelezőn vagyok, ha ennyire érdekel titeket :)
Ha nem fizeti a ruháidat akkor honnan van? Dolgozol? Ha nem fizeti a könyveidet,akkor honnan van? Dolgozol? Zsebpénzt sem kötelező adni,de ha semmit nem ad akkor csak dolgozol nem?
HA viszont melózol akkor te beszállsz a villanyba,gázba,internetbe,lakbérbe? Mert ezek is pénzbe kerülnek ám,bár mily hihetetlen senki nem kapja ingyen ezeket sem..Szóval ha semmit nem ad neked,akkor miért vagy még otthon?Ha dolgozol miért nem élsz szabadon egyedül egy albérletben??
Magadnak miért nem adsz olyan ökör tanácsokat amiket te adsz másoknak.PL itt is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..
egyébként nappalin ha normálisan tanulsz, akár még munka, és szülői segítség nélkül is meg tudsz sokszor élni (nekem pl. az ösztöndíjaim jóval magasabbak voltak, mint édesanyám rokkant nyugdíja.
ha meg levelezőn vagy akkor meg mehetsz dolgozni tényleg, semmi nem köt haza, mehetsz másik városba, ahol nagyobb a munka lehetőség.
felnőtt ember vagy már nem kisgyerek, akit el kell tartani.
Tehát nézzük sorrendben:
1. Levezőn tanulsz, azaz több szabadidőd van a tanulásra, mint a nappali tagozatosoknak;
2. Nincs munkád, s nem is dolgozol, tehát ténylegesen több időd van a tanulásra;
Ha nem tudod teljesíteni az egyetemi kvótákat, akkor talán egy szakmát kellett volna tanulnod.
Másfelől nem vagyok biztos abban, hogy te nem vagy hibás abban, hogy az anyád ezzel fenyeget.
Továbbá minden második, harmadik kérdésnél ezen az oldalon belebotlok a te válaszodba, s köztük igazán nincs is értékelhető. És a normális kérdésekre is olyan bicskanyitogató választ adsz, hogy az ember legszívesebben a netkábeleddel (vagy a saját kezével wi-fi esetén) folytana meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!