Édesanyám megteheti hogy "kiteszi a szűrömet"?
nem igazán...
ott hagytam a sulit mert a csp-ből meg a gyerektartásból nem tudtam megélni :S
A barátomnál kb két hétig voltam,ennyi időbe telt mire anyámtól vissza tudtam szerezni a gyerektartást meg a csp-t amit már kiutaltak neki.Meg szakítottunk is,az alatt a 2 hét alatt amig nála laktam eléggé ki ismertem,na mindegy. Így eltudtam menni albérletbe(1 szoba,konyha,fürdő-20ezer plussz rezsi 15 ezer ft),a csp,meg a gyerektartás erre ment el. A nyáron dolgoztam,abból fedeztem a kajám meg a tisztálkodó szereket,de nem volt annyi félre tett pénzem h ezt sokéig tudjam fedezni. Meg mikor megkezdődött a suli,már nem tudtam annyit menni dolgoztam.volt h 2 napig nem tudtam kaját se venni magamnak :S elég szar volt a helyzet. Segélyt nem kaptam semmit,mert nem vagyok munkanélküli,nappali tagozatos diák vagyok,nem járt. Ugyh novembertől ki iratkoztam a suliból,és elmentem egy gyárba teljes időbe dolgozni. nem a legjobb de legalább fenn tudom tartani magam. Talán félre tudok tenni annyi pénzt,h levelezőn jövöre leérettségizzek.
A csp-t mivel nem vagyok sulis már nem kapom,apám viszont támogat havi 8000Ft-tal
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:43
A kérdésedhez írtam,de ide is írom,hogy ha gondolod,akkor vedd fel velem a kapcsolatot.Ha tudok szívesen segítek,akár anyagilag is.
20F
12:18
szerintem levelezőre mehetsz ,
volt pár osztálytársam, akik átmentek levelezőre.
az elég gáz a sulidra nézve is, hogy nem biztosítottak kollégiumot neked, mert akkor szerintem anyagilag is győzted volna a dolgokat.
"Akármelyik kérdést olvasom a te válaszod mindig ott van.."
jéé, tényleg :D
Jó a pénze? No hiszen, amennyi pénzt én kapok tőle...hehehe....
Mellesleg nemcsak velem ilyen, hanem a többiekkel is a családban, lassan 1 éve jóformán mást se csinál csak bajt és cirkuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!