Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Édesanyám megteheti hogy...

Édesanyám megteheti hogy "kiteszi a szűrömet"?

Figyelt kérdés
Rendszeresen azzal fenyegetőzik, hogyha nem tudom egyetemen a kívánt kvótákat teljesíteni, "kiteszi a szűrömet" itthonról, aztán keressek albérletet. Megteheti ezt jogilag vagy öröklésügyileg,vagy hogy mondják? És ha megteszi, be lehet perelni?
2010. nov. 16. 00:57
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

nem igazán...

ott hagytam a sulit mert a csp-ből meg a gyerektartásból nem tudtam megélni :S

A barátomnál kb két hétig voltam,ennyi időbe telt mire anyámtól vissza tudtam szerezni a gyerektartást meg a csp-t amit már kiutaltak neki.Meg szakítottunk is,az alatt a 2 hét alatt amig nála laktam eléggé ki ismertem,na mindegy. Így eltudtam menni albérletbe(1 szoba,konyha,fürdő-20ezer plussz rezsi 15 ezer ft),a csp,meg a gyerektartás erre ment el. A nyáron dolgoztam,abból fedeztem a kajám meg a tisztálkodó szereket,de nem volt annyi félre tett pénzem h ezt sokéig tudjam fedezni. Meg mikor megkezdődött a suli,már nem tudtam annyit menni dolgoztam.volt h 2 napig nem tudtam kaját se venni magamnak :S elég szar volt a helyzet. Segélyt nem kaptam semmit,mert nem vagyok munkanélküli,nappali tagozatos diák vagyok,nem járt. Ugyh novembertől ki iratkoztam a suliból,és elmentem egy gyárba teljes időbe dolgozni. nem a legjobb de legalább fenn tudom tartani magam. Talán félre tudok tenni annyi pénzt,h levelezőn jövöre leérettségizzek.

A csp-t mivel nem vagyok sulis már nem kapom,apám viszont támogat havi 8000Ft-tal

2010. nov. 16. 12:18
 32/49 anonim ***** válasza:
11.43as voltam
2010. nov. 16. 12:18
 33/49 anonim ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:43

A kérdésedhez írtam,de ide is írom,hogy ha gondolod,akkor vedd fel velem a kapcsolatot.Ha tudok szívesen segítek,akár anyagilag is.

20F

2010. nov. 16. 12:23
 34/49 anonim ***** válasza:

12:18

szerintem levelezőre mehetsz ,

volt pár osztálytársam, akik átmentek levelezőre.

az elég gáz a sulidra nézve is, hogy nem biztosítottak kollégiumot neked, mert akkor szerintem anyagilag is győzted volna a dolgokat.

2010. nov. 16. 14:23
 35/49 anonim ***** válasza:

"Akármelyik kérdést olvasom a te válaszod mindig ott van.."

jéé, tényleg :D

2010. nov. 16. 14:27
 36/49 anonim ***** válasza:
11.43-nak: miért nem mentél perre nagykorú gyerek tartása cimszóval???
2010. nov. 16. 14:27
 37/49 A kérdező kommentje:

Jó a pénze? No hiszen, amennyi pénzt én kapok tőle...hehehe....

Mellesleg nemcsak velem ilyen, hanem a többiekkel is a családban, lassan 1 éve jóformán mást se csinál csak bajt és cirkuszt.

2010. nov. 16. 15:06
 38/49 anonim ***** válasza:
ha el vagy szállásolva, az pénzbe kerül.
2010. nov. 16. 15:53
 39/49 anonim ***** válasza:
Talán nem kéne egész nap itt lógni és viccesebbnél, viccesebb válaszokat adni néhány - komoly dologból feltett - kérdésre, kedves MásnaposHegyoldal.
2010. nov. 16. 16:01
 40/49 anonim ***** válasza:
Otthon laksz, kapsz enni, fizeti a rezsit, a ruháidat, könyveidet, zsebpénzt ad? Gondolom igen, különben máréhenhaltál volna. Szóval jó a pénze, az kell, mi?
2010. nov. 16. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!