Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Az hogy lehet hogy egy 12...

Az hogy lehet hogy egy 12 ezres városban ugyanolyan vezetéknévvel vannak romák és magyarok is?

Figyelt kérdés
aug. 23. 23:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Hát úgy hogy az lehet.
aug. 24. 00:23
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Keveredtek már a népek az idők során. Persze a viselkedésük is, úgyhogy vannak normális, "fehér" életet élő romák, és cigány tempót nyomó magyarok is.
aug. 24. 00:25
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Lehet ez meglepő lesz de a vezetéknevek egyáltalán nem egyediek
aug. 24. 00:37
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Hát Kolompár néven magyart még nem igen láttam, de pl. Lakatost sokat. A romáknak a keresztneveknél szokott meglódulni a fantáziájuk, Eduárdó, Eszmeralda és társaik.
aug. 24. 04:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Van Horváth Kálmán nevű alkoholista roma és Horváth Kálmán nevű orvos is (hát ő nem roma). Mindez egy 8 ezres kisvárosban. Nem véeségi rokonok, csak névrokonok. Mi ebben a hihetetlen?
aug. 24. 08:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Még általános iskolába volt két Albert vezetéknevű osztálytársam, egyik az a tipikus "messziről is látszik" roma volt, a másik pedig teljesen átlagos magyar volt
aug. 24. 10:18
 7/13 feri 45 válasza:
100%
Én Horváth Ferenc vagyok, és rajtam kivül még 16 H.F. él a városban. A minap kérdezték a feleségemtől, hogy mikor haltam meg. Megtörtént amikor találkoztam a régen látott barátommal, és kérdezte, hogy "szabadlábon vagy, mikor kell bevonulnod a börtönbe"? Más alkalommal az unoka testvérem meglátogatott minket, mert azt a hírt hallotta, hogy válunk a feleségemmel.(Néhány hónapja az 55-ik házassági évünket keztük el.) Fehérbőrű vagyok és rokkant. Művégtagot gyártottak számomra és a bal kézfejet sötét bőrűre készítették, mintha más etnikai csoporthoz tartoznék. Természetesen végtag méret vétel miatt személyesen kellett megjeleni. Láthatták a világos bőrű fajtámat. Ebben a városban a sok H.F.-ek közül mindíg történik valami, aztán ki kit ismer véli, úgy azonositja valamelyikünkre az eseményt. A fiaim egyike se Ferenc. Üdv:H.F.
aug. 25. 14:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eszembe se jut, hnegy Horváth Ferenc roma. Minthogy a Szabóról se, pedig van egy nagyon aranyos testvérpár, nővér-húg ismerősöm, akik romák. A volt férjem Lukács vezetéknevű, elvileg nem roma, de hogy van benne apai részről cigányvér, az tuti.
aug. 26. 09:18
 9/13 feri 45 válasza:
66%
Kedves Mézga Krisztina! Már írtam, hogy sápadt arcú vagyok, az az NEM CIGÁNY!! Ennek ellenére tévedésből vagy téfából cigánnyal azonosítanak. Viszont vannak akik hivatalból, felelőtlenül, nem törödve hülyeséget csinálnak. Képzelje el, hogy megjelenek valahol és mindenki látja a bal kézfejemet kreol színben, viszont a jobb kézfejem világos színű az arcommal együtt. Én Úgy gondolom, hogy bizonyos körülmények között figyelembe kellene venni a népcsoportot!!
aug. 26. 18:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősöm Oláh, olyan faluban lakik, ahol sok a roma, ő mégsem az!
aug. 27. 22:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!