Miért ilyen elviselhetetlen a nővérem?
én most vagyok 18, ő pedig 21. (énis lány vagyok) nemsokára összeköltözik a barátjával,(olyan 2-3 hét) és mióta ez biztos, utálatos, bunkózik mindenkivel, és nagyképű lett. kijelentette h anyáék hogy meg fogják szívni, mert én lusta dög vagyok, semmit nem fogok segíteni,ha ő elmegy. és rosszul esett, mert azt elvállalom h lusta vagyok, de megcsinálom, amit kell. max nem úgy mint ő, h reggel 8kor felkelek, idegbajos módjára kitakarítom a házat, csak hogy azt mondhassam 'én csináltam egyedül'. mert ezt csinálja. nekem meg ha van vmi dolgom, nem az az első h nekiállok, hanem felkelek, eszek, meg megcsinálom a saját dolgomat és majd utána nyugisan nekiállok. ma pl egyedül voltam itthon, annyi lett volna a dolgom h majd megetetem a kutyákat, erre most hazajött, elkezdett veszekedni h miért nem ettek még a kutyák, meg ilyenek. holott nem értem miért kell pontban délbe ennyijük. még legalább 3 órát itthon vagyok, lett volna rá időm. de ő megetette, hogy megint azt mondhassa h nem csináltam semmit. meg elkezdett üvöltözni h mekkora kupi van, és miért nem pakoltam össze. mert holnap jönnek vendégek, és tnap kitakarítottunk, és nem értem mit kellett volna ma is csinálnom.
és nagyon hangulat ember! ha összeveszik valakivel, egyből ilyen bunkó, de ha jó a kedve akkor visitozik meg röhög. mindig mondja h ha kell pénz (mivel ő már dolgozik) nyugodtan szóljak. tegnap előtt kértem KÖLCSÖN 500ft-t buszra, tegnap összevesztünk, mert csúnyán beszélt velem, és persze nem hagytam magam, és visszakiabáltam h "te hülye vagy" és egyből jött, h persze mikor pénz kellett, akkor jó volt, meg akkor nem hülyéztem le. akkor miért mondja h nyugodtan kérjek?ha utána hozzámvágja h kértem. mert h ő ad, akkor már úgy beszélhet velem ahogy akar, de én nem szólhatok vissza, mert tartozok neki? .... elég fura. Meg ahogy nem tetszik neki vmi, hívja anyát, h én milyen trehány vagyok stb. holott nyáron is megcsináltam mindent, mikor mindenki melózott,és nem ő rá kellett várni.
miért ilyen?
régen nagyon jófej volt, szerettem vele lenni. most meg már rosszul vagyok ha hazaér.:\
(az előzőt nem küldte el végig)
szóval énse szeretem ha kupi van. de nagyonsokszor volt már h összepakoltam, és csak 2 nap múlva jöttem haza, és szét votl dobálva minden, mert ő keresett vmit.
meg itt a gép az én szobámba, és közös. és mikor ő gépezik, akkkor itt hagyja a csokipapírját, meg minden szemetet. és mikor merek neki szólni, kiabál h 'közös a gép' de az miért azt jelenti h csak a szemetet kell itt hagyni h utána megint pakolhassam?
Erre szokták azt mondani: játsza a fejét.Azt hiszi hogy 20 évesen övé a világ.Most hogy elköltözik otthonról,még el is hiszi hogy egy nagyvilági nő lett.Amúgy is a falra tudnék mászni a jókedvükben visitozó idétlen nőktől.De mire veri a nyálát?Arra hogy elköltözik egy nyomorék lakásba,a nyominger csávója mellé?A nővéred egy kis hal,aki cápának képzeli magát,és mindenkinek megmondja a frankót,még neked is.Egy senki.Egy tizenkettő egy tucat nő,aki majd rá fog jönni arra,hogy nem a világ az övé,hanem csak az amit megeszik és kiszar.
Még szerencse hogy te más vagy,és nem ilyen ellszállt agyú okostóni.Minél előbb lelép annál jobb,utána már tiéd lesz a birodalom,és ha majd hazamegy látogatóba,ne hagyd hogy dirigáljon,mondd meg neki hogy a saját lakásában sepregessen.A boszorkány.
Kérdező, én maximálisan a Te pártodon állok, énis a lusták népes táborát gyarapítom:) egyke vagyok, szóval én ilyesmit egyedül édesanyámtól szoktam kapni, pont amiatt, hogy ő sem képes megvárni amíg nekiállok mert egyfolytában kapkodni meg rohanni kell és nem ér rá a k.rva takarítás még másfél órát, mert azt most kell és azonnal. Ezt sose fogom megérteni. Ha meg azt a másfél órát amíg lelkierőt gyűjtök meg ami érdekel lerendezem (hogy utána ne az legyen, hogy kapkodok, hanem normálisan meg tudjam csinálni) nem bírja megvárni, akkor őszinte részvétem. Ha nincs itthon, persze mindent megcsinálok saját tempóban, mert hétköznap mindig 5 után ér haza a munka miatt, nem szeretném hogy ilyenkor mikor fáradt még mosogatnia is kelljen, vagy lehajtogatni a ruhákat a szárítóról vagy akármi, ez általában csak hétvégén probléma a törölgetés-porszívózás kombónál
18/l
azért azt nemmondanám h egy senki, mert a tesóm.a visitozás az olyan téma, h van h órákig röhögünk meg visitunk vmin,és mindenkinek az egyára megyünk. de ha szar a kedve rá se lehet nézni. de sokszor volt h nekem szar volt a kedvem és odajött idegesÍteni, bár lehet ezzel akart felvidÍtani.
és az a szar h már egy hónapja meg van a házuk,de rendbe akarták rakni beköltözés előtt.ezt meg is értem.és ugy van h ha elcuccol, akkor én cuccolok az ő szobájába, mert az sokkal nagyobb.és úgy volt h veszünk úgy bútorokat, de az egyik rokonom (aki elég pénzes) is msot akar új bútort venni, és a "régit" odaadja (tök jó állapotba van , csak azért kellett más mert más lett a szoba falának a szine) szal azt megkapom.de onnan már elkellett hozzni,és most egy garászba van ami egyébként beázik(utólag rájöttünk) szóval tesómnak igyekeznie kéne, h legalább annyira elcuccoljon h fel tudjuk hozni az én bútoraimat mert megy tönkre.
erre azt mondja h nem tudnak addig felcuccolni, amg nincs teljesen kész a ház.nem értem miért, ott van 3 szoba, nem férnének el az egyikbe?anya is mondta neki, mire üvöltözve kipakolta a ruháit, meg minden, h most ő kivan rakva, meg el van küldve meg ilyen duma. :S
mivel leírtad részletesebben a verziódat, így a véleményem is változott...csak kár, hogy a nővéred részéről nem tudunk ugye semmit...valszeg teljesen máshogy adná elő...csináld azt, hogy írd össze napi szinten, hogy mit csináltál meg...aztán ha ő otthagyja a dolgait, vagy szétpakolja, azt is jegyezd fe....aztán ha nagyon eleged van belőle tedd az orra alá...nem tudom sajna igy nagyon elmondani a véleményem, mivel nincs...mert ugye nem látom a valóságot...te is és valszeg a nővéred is mást mond mint ami van...mivel ez bennetek zajlik, rólatok szól...másképp érzitek a dolgokat...próbálj meg minél többet megcsinálni, lehetőleg időben és elkerülöd a balhét...és míg a nővérednek nem származik belőle gond, hogy te később csinálod meg a dolgokat, vagy esetleg nem szeded szét azt, amit már megcsinált, akkor foglalkozzon a saját dolgával...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!