Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért ilyen elviselhetetlen...

Miért ilyen elviselhetetlen faterom?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok. Nővérem 20. Nővérembe már kiskora óta bele van nevelve, hogy ő a szép ő a jó ő a tökéletes. Ez annyira nem is érdekel mert már nem velünk él, tehát hétvégente találkozunk / ez heti egy össze veszést jelent legalább, ami többinyre az ő hibája de hát mindig a kicsi a hibás.../

Régen még annyira nem utóbbi időbe egyre jobban rám van szállva apa, hogy ilyen hülye vagyok meg olyan. Közbe nem teszek semmi rosszat, jegyeimmel sincsenek problémák...

Meg, hogy szerinte én egy lusta dög vagyok aki egész nap nem csinál semmit. De pl. én félhatkor kelek mert félhétkor indulnom kell suliba... 7től suli 2kor végzek hazajövök főzök /mert persze mind kettő dolgozik/ ezután 3tól tanulok a következő naptol függöen valamennyit / 1-2 óra hosszát de van hogy egész éjszakába nyuloan/.

8.ba ugy jöttem ide info szakra hogy ők akarták ezt a sulit ill. ezt a szakot... De ugy voltam oké túlélem. Ma volt egy kis összetüzésem az egyik tanárrommal ami tényleg semmi komoly csak kicsit ideges lettem tőle, de a tanár felse vette. Apával ez szóba került ma és egyből elkezdett izélni hogy milyen hülye vagyok meg minden. Mikor részbe nem is az én hibám volt mert rosszul adta meg a tan. az adatokat.... és ez apróság

sokszor csak annyit mond nekem hogy belőlem semmi nem lesz meg hogy mekkorát csalódik bennem folyamatosan hogy nem olyan vagyok mint tesóm etc.

Van hogy ezt együtt kezdik el anyával de akkor mindketten jobban mert ugy biztosabbak benne. Van hogy nagyszüleim is beszállnak...

És ezek tényleg apróságok de tényleg van hogy nagyon kemény dolgokat fejemhez vágnak amihez részbe hozzű vagyok már edződve de utóbbi időbe egyre nehezebben megy tartani magam ahhoz hogy elbirjam viselni őket...

2011. máj. 11. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Hajra, mutasd meg hogy csaladod mennyire nem ismer. ugorj neki, es igenis, legyen beloled valaki. A tobbin nem agyalnek.
2011. máj. 11. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!Fiú vagy e vagy lány?

Amúgy egy kicsit bírjál még ki aztán lelépsz otthonról,betőltöd a 18-at aztán tipli otthonról!Tanuljál valami nyelvet,angol vagy német!Aztán tanulj egy jó szakmát és tiplizzél le ebből a porfészekből és mutasd meg anyádéknak hogy igenis tudud vinni valamire!

Ha kérdésed van kérdezz!Ha nincs akkor sok sikert és ne hagyd hogy bárki is megingassa az önbizalmad pláne ne a hülye apád!Bocsi hogy ezt mondom de ugyailyen volt az enyém is!

2011. máj. 11. 17:09
 3/4 anonim válasza:
Sajnálom,hogy ilyen a családod...Bírd ki érettségiig,utána pedig felvételizz vidéki egyetemre,hogy koleszba mehess és nyugtod legyen.Ott aztán mindent bele,mutasd meg! ;)
2011. máj. 11. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:

ugyanez nálunk

mindenbe én vok a hibás.. a tökéletes se jo..

az öcsém hát az meg rosszat nem csinál anyámék szerint aztán rosszabb mint én sokall (F/9)

Én L/14

2011. máj. 25. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!